Jednohubky k snídani - středa 10. května
Novinka Jednohubky k snídani - středa 10. května

Jednohubky k snídani - středa 10. května

Michal Burian

Michal Burian

10

System Shock 3 a Psychonauts 2, God of War až začátkem roku 2018, změna názvu hry kvůli Prey, VR část v Battlefrontu 2, PC verze Vanquish, remake Tomb Raider 2 a další zprávičky.

Reklama

Po prodlouženém víkendu a včerejšímu výpadku se vracíme k pravidelným jednohubkám k snídani. Přejeme vám dobrou chuť.

Koncem minulého roku byl dokončen obsah a už se jen vše ladí. Mělo se tak za to, že by God of War mohlo vyjít letos. Dabér Kratose, Christopher Judge, však naznačil, že k vydání dojde až na začátku roku 2018. Původně se měl Kratos utkat s podzimními hrami 2017, ale poté došlo k odkladu. Pravděpodobně, aby nemusel bojovat o hráče, v té době vychází Red Dead Redemption 2 nebo Star Wars: Battlefront 2.

Kvůli Bethesdě muselo nezávislé studio No Matter změnit název své připravované hry. Původně se jmenovala Prey for the Gods, podle Bethesdy by ale mátla zákazníky, kteří by si ji spojovali s Prey. Vývojáři nechtěli soudní tahanice a rozhodli se pro nové jméno: Praey for the Gods.

Star Wars: Battlefront 2 bude kompatibilní s PlayStation VR, uniklo z dánského newsletteru PlayStationu. Pravděpodobně půjde opět o speciální obsah pro VR, jako Rogue One: X-Wing VR Mission.

Novým prezidentem 505 Games se stal Neil Ralley. Ten byl dříve generálním manažerem 2K Games International a pomáhal s vydáním her jako Borderlands, BioShock a Mafia. Loni 2K opustil.

Sega na sociálních sítích láká na něco nového ohledně střílečky Vanquish. Podle domněnek se dočkáme PC portu, stejně jako se nedávno stalo u Bayonetty. Vanquish je také od studia PlatinumGames. 14. května budeme vědět co a jak.

Dnes v 18:00 uspořádá společnost Starbreeze stream, ve kterém uvidíme System Shock 3 a Psychonauts 2. Očekáváme nové detaily o těchto dvou vysoce očekávaných titulech.

S open-world závody The Crew je s největší pravděpodobností Ubisoft spokojen, titul překonal hranici 12 milionu hráčů, vyšel před dvěma roky. Nebylo by překvapením, kdyby v budoucnu dorazilo pokračování.

DiRT 4 na Xboxu One zabere 32,26 GB. Podobnou velikost očekáváme i u PS4 verze.

CI Games nedávno vydali patch, který poškodil u PC verzí Sniper: Ghost Warrior 3 uložené pozice. Vývojáři se omlouvají a pracují na novém updatu, který bude větší, obsáhne i cloud saving. Pokud jste si stáhli nejnovější patch, vraťte hru do předchozí verze.

Amazon Game Studios se postupně rozšiřuje, čerstvou posilou je Craig Sullivan, který pracoval pro EA jako kreativní ředitel série Need for Speed ve studiu Ghost Games. Předtím měl prsty v Burnoutu. O nových projektech herní divize Amazonu zatím nic nevíme.

Fanoušci ukázali 21 sekund z připravovaného remaku Tomb Raider 2, který běží na technologii Unreal Engine 4. Líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama