Jednohubky k snídani - středa 11. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 11. ledna

Jednohubky k snídani - středa 11. ledna

Michal Burian

Michal Burian

5

Nový Elusive Target pro Hitmana, úspěch Final Fantasy XV, nová práce scénáristy Assassin's Creed, výdaje za Gears of War, TimeSplitters Rewind a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Od 13. ledna do 20. ledna bude ve hře Hitman probíhat v pořadí již osmnáctý Elusive Target. Tenhle se jmenuje Chameleon a je zasazen do Colorada. Konkrétně na základnu, kde máte za úkol eliminovat Richarda M. Foremana, krom toho musíte ukrást důležité dokumenty.

Final Fantasy XV překročilo další milník. Celkově bylo vyskladněno více než 6 milionů kusů kopií hry. Toto číslo ale zahrnuje i prodej digitálních verzí. Od prvního dne prodeje se tak prodalo ještě milion kopií. Square Enix v tiskové zprávě slibuje další dodatečný obsah, expanze a zlepšení zážitku z hraní, počínaje bezplatnou aktualizací, Holiday Pack (Free Version) a prémiovým Holiday Pack+ DLC, které můžete již teď stahovat. Pokud si stáhnete Holiday Pack (Free Version) nebo Holiday Pack+, získáte přístup k in-game eventu Moogle Chocobo Carnival, který začíná 24. ledna

Scénárista Assassin's Creed si našel novou práci. Corey May se podílel i na Prince of Persia: The Two Thrones a Batman: Arkham Origins. Nově bude pracovat u 2K. V současné době není jisté, o jaký titul jde. 2K mají hodně příběhových her, třeba Mafii, BioShock nebo Spec Ops. Prý je to nějaký dosud neoznámený projekt.

Náklady na vývoj jednotlivých dílů série Gears of War stoupají. Zatímco první díl stál 12 milionu dolarů a vydělal 100 milionů, tak Gears of War: Judgment stál 60 milionu a vydělalo 100 milionu. S příchodem Xboxu One se náklady na vývoj měly zdvojnásobit. Proto bylo nutné svěřit vývoj jinému studiu.

Dnes na Steamu dojde ke spuštění rozpracované verze fantasy RPG titulu s tahovým taktickým bojem. Ovšem Low Magic Age bude v předběžném přístupu dostupné pouze v jednom podporovaném jazyce, tím je zjednodušená čínština.

Chcete si koupit jiný Xbox One ovladač, ale žádný se vám nelíbí? 24. ledna se za 65 dolarů (cca 1660 Kč) bude prodávat Green/Orange Xbox One Controller. Na něm vyniká vojenská zelená barva a oranžová u analogů.

Společnost Crytek prochází nelehkým obdobím, nedávno zavřela pět svých studií. Přesto má být stále ve vývoji TimeSplitters Rewind, reinkarnace populární trilogie first-person střílečky. Tým o vývoji nesmí mluvit, podepsal NDA.

Rocket League obdržel aktualizaci, verze 1.27 má na PS4 pouhých 291 MB, zatímco PC verze má 1,1 GB a Xbox One verze dokonce 1,7 GB. Jde hlavně o opravdu různých chyb a problémů, společně s několika novinkami.

Na nový patch se mohou těšit také majitelé Rainbow Six Siege. V průběhu dnešního dne by měla vyjít verze 5.3. Opravuje především chyby, má jen jednu novou funkci. Ta umožní hostiteli zmáčknout tlačítko pro pauzu.

Američtí hráči k předobjednávce Resident Evil 7 dostanou film zdarma. Konkrétně Resident Evil: Retribution. Pro Evropu takový bonus Capcom bohužel neplánuje.

Stáhnout si můžete demo upravené PC verze Sonic The Hedgehog, běží na enginu Unity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama