Jednohubky k snídani - středa 11. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - středa 11. listopadu

Jednohubky k snídani - středa 11. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

5

Mezeru v příběhu XCOMu vyplní novela, krokodýl v Battlefield Hardline, EA Access pro někoho zdarma, mod GTA:Multiplayer zrušen a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

PC verze Falloutu 4 nakonec má na DVD pouhých 5,21 GB. Ze Steamu musíte dostahovat 18,8 GB. To je dost zajímavý krok od Bethesdy, která ale není jedinou firmou. U Metal Gear Solid V: The Phantom Pain od Konami to bylo ještě horší. V krabičce bylo pouze DVD s instalačním souborem Steamu. Stahovat jste tak museli celkou hru (20,3 GB).

Ve čtvrtek, 12. listopadu, ve 23:00 našeho času se uskuteční Nintendo Direct, kde se dozvíme nové informace o připravovaných 3DS a Wii U her. Nintendo potvrdilo, že nebude mluvit o novinkách pro mobily nebo své připravované nové konzoli s pracovním označením NX. Nintendo Direct budete moci sledovat zde.

Novela XCOM 2: Ressurection vyplní mezeru mezi příběh Enemy Unknown a XCOM 2. Dozvíte se tak, proč lidé zdánlivě prohráli válku o Zemi s vetřelci. Knihu napsal uznávaný sci-fi autor Gregory Keyes (Babylon 5: The Psi Corps Trilogy, Star Wars: The New Jedi Order) s příběhem o odbojáři Amaru Tanovi.

V Battlefieldu Hardline hráči našli Easter Egg s lovením krokodýla. Postup, jak si ho můžete ulovit i vy, naleznete na domácí fanstránce.

Microsoft některým hráčům Xbox Live posílá zdarma kód do prémiové služby EA Access. Klíč zpřístupní službu na jeden měsíc, abyste si mohli vyzkoušet plnou verzi Star Wars Battlefront a Need for Speed na konzoli Xbox One (obě hry po dobu 10 hodin) nebo si bez omezení zahrát Battlefield Hardline, Dragon Age Inquisition, Titanfall, Battlefield 4 a další tituly.

Tvůrci modifikace GTA:Multiplayer pro Grand Theft Auto V informovali, že je vydavatelská společnost Take-Two požádala, aby zastavili provoz svého modu. T2 si myslí, že jde o konkurenci pro GTA Online. Vydavatel chce udržet hráče na svých serverech a ne je pouštět na jiné, kde mohou využívat řadu modifikací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama