Jednohubky k snídani - středa 11. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 11. února

Jednohubky k snídani - středa 11. února

Michal Burian

Michal Burian

19
Platformy pkgsrc Desková hra

Recenze Raven’s Cry - 1/10, falešné achievementy pro Mortal Kombat X, úspěch Kingdom Come, stolní hra Ghostbusters a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

České Warhorse Studios se pochlubilo, že na vývoj středověkého RPG titulu Kingdom Come: Deliverance přispělo již 44 444 lidí. Na Kickstarteru se jim před rokem podařilo získat 35 384 přispěvatelů.

Společnost Sony oznámila, že 5. května 2015 dojde k vypnutí serverů pro PSP akci Resistance: Retribution. Stane se tak téměř šest let po vydání, což jen dokazuje, že tahle hra byla populární. Dočkáme se v budoucnu dalšího dílu? Zatím nebyl žádný oznámen, ani pro PS4 nebo PS Vita.

Pozor na falešné achievementy z Mortal Kombat X, které se objevily na stránkách Lazygamer.net, upozorňuje Ed Boon.

Oficiální Twitter Killzone v noci lákal na překvapení, které má být brzy odhaleno. Jak se předpokládalo, nejde o nic velkého. Jen tenhle víkend dostanete Double Valor za hraní Killzone online.

Pirátské RPG Raven's Cry si od GameSpotu vysloužilo v recenzi 1/10. Redaktor nenašel žádný kladný bod. Stěžuje si na neustálé pády, chyby zabraňující v herním pokroku, pokles frekvence snímků za sekundu, přehnaný rasismus, sexismus a homofobii nebo souboje.

Hráči online akce Secret Ponchos mohou příští týden očekávat dvě nové mapy zdarma a odemknout si budou moci dva skiny a dva nové hratelné psance za peníze. Mapy se jmenují Plaza a Mines. Vše dorazí 17. února na PS Store pro PlayStation 4.

Video porovnává Project Cars a Gran Turismo 6 na trati Brands Hatch za deštivého počasí.

BioWare začalo pracovat na prvním DLC pro Dragon Age: Inquisition.

Producent hry Resident Evil HD Remake, Yoshiaki Hirabayashi, poděkoval fanouškům za podporu a že si jejich vylepšený první díl koupili.

Na PlayStation Network najdete několik pěkných dynamických témat, které vám zkrášlí menu v PlayStation 4. Jediným problémem je, že za ně musíte zaplatit.

Na Kickstarteru o život bojuje stolní hra Ghostbusters. Jde o první oficiální/licencovanou stolní hru s Krotiteli duchů. Bude pro jednoho až čtyři hráče a dorazit na trh by měla již v říjnu 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama