Jednohubky k snídani - středa 13. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 13. ledna

Jednohubky k snídani - středa 13. ledna

Michal Burian

Michal Burian

24

Herec Franklina znovu v Rockstaru, nové označení Sony na krabičkách her, makléři o ceně HTC Vive, Agent 47 v problémech a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Herec Franklina z Grand Theft Auto V zveřejnil fotografie ze studia Rockstaru, kde sedí v obleku pro snímání pohybu. Není jasné, kdy byla fotka pořízena, ihned se vyrojily spekulace, že souvisí s příběhovým rozšířením GTA V. To Shawn Fonteno potvrdil už v roce 2014, i když vývojáři nic takového neřekli.

Nového Hitmana není možné předobjednat na evropském PlayStation Store. Sony tvrdí, že jde o aktualizaci, zatímco vývojáři nechtějí nic komentovat. Šušká se, že Agent 47 bude znovu odložen.

Makléři z celého světa se shodují, že cenovka 1500 dolarů (přibližně 37 tisíc korun) u headsetu pro virtuální realitu HTC Vive není nereálná. Dle předpokladů má být HTC Vive nejdražším VR headsetem na trhu. Pravdu se dozvíme 29. února, kdy odstartují předobjednávky.

Pro konzoli Nintendo Wii U vyšla první aktualizace letošního roku. Update 5.5.1 U není nikterak velký, na starost má zlepšení v stabilitě operačního systému a přináší další menší změny ke zvýšení uživatelské spokojenost.

Koei Tecmo u hry Ni-Oh usilují o rozlišení 1080p a 60fps. Tuhle akci můžete očekávat někdy v letošním roce na PS4.

Sony bude na krabičky dávat další logo, nově bude společnost označovat hry s konzolovou exkluzivitou PlayStationu 4. Jinými slovy, že si titul zahraje na PC, ale ne na konkurenčních konzolích. Toto logo bude mít například bojovka Street Fighter V.

Redakce webu PC Gamer zveřejnila krásné koncepty z PC her. Podívat se můžete na Temži z Assassin's Creed: Syndicate a další místa, včetně Zaklínače 3, Guild Wars 2, Far Cry Primal, SOMA, No Man’s Sky, Broken Age či Deus Ex: Mankind Divided.

MMO hra DC Universe Online bude koncem měsíce podporovat cross play mezi PC a PS4. Navíc během jara vyjde Xbox One verze. Ta už ale nebude cross play nabízet, stejně tak PS3.

Pokud jste si zamilovali českou plošinovku Blackhole, tak na YouTube naleznete celé album soundtracku, stejně tak na Spotify, Google Music nebo iTunes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama