Jednohubky k snídani - středa, 13. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa, 13. února

Jednohubky k snídani - středa, 13. února

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Capcom na Spotify, letošní Call of Duty s kampaní, Blizzard letos bez velké hry, Kratos ve Skyrim, Rainbow Six Siege víkend, Nintendo Direct a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Dnes je velký den, v 16:00 na vás čeká recenze na Metro Exodus a minutu po půlnoci recenze na Far Cry New Dawn.

Od 14. do 18. února máte možnost si zahrát na Steamu bezplatně Armu 3 od českého studia Bohemia Interactive. Vývojáři zpřístupní základnu hru společně s rozšířením Apex. Zahrne tedy přes 50 zbraní, přes 30 vozidel, 4 masivní terény s kombinovanou plochou 450 km2, singleplayerovou a kooperační kampaň, individuální scénáře, tutoriál, různé režimy pro více hráčů (včetně nového Warlords) a výkonný 3D editor.

Společnost Paradox možná láká na nový Vampire the Masquerade projekt. Zvolila k tomu Tender, hru v rande aplikaci Tinder, která se po přihlášení s účtem Paradoxu ptá na několik otázek, které nesouvisejí s hledáním lásky, místo toho vám prezentuje krvavé zdi, usmívajícího se klauna, červy a strašidelně vypadající dívku. Při tom se vás ptá, které z nich poznáváte. Pak tu máme kvíz o vaší krevní skupině a další libůstky.

Jednohubky k snídani - středa, 13. února

Blizzard na letošní rok nemá v plánu žádný velký titul, který by výrazně pomohl k lepším finančním výsledkům. Takže nové Diablo se v roce 2019 nekoná. Fňuk.

Letošní Call of Duty od Infinity Ward obsáhne singleplayerovou kampaň a pochlubí se obrovským a expanzivním multiplayerovým světem i zábavnou kooperaci, vzkazuje Activision.

Někteří tvůrci Sonic Mania a Sonic Mania Plus zakládají nové studio v Los Angeles, jmenuje se Evening Star a chtějí si užít nezávislost.

Nintendo dnes v noci (ve 23:00) uspořádá další Direct, bude mít zhruba 35 minut a dozvíme se informace o připravovaných titulech pro Switch a nové detaily o Fire Emblem: Three Houses.

V Assassin's Creed Odyssey se dnes objeví zdarma quest „A Brother's Seduction“. Tento měsíc má dorazit ještě New Game Plus a koncem března remaster Assassin's Creed III.

Capcom na Spotify přidal hudbu ze svých her Mega Man, Devil May Cry, Monster Hunter, Street Fighter, Breath of Fire a Ace Attorney. Hledejte ji na profilu Capcom Sound Team. Snad se dočkáme i soundtracku z Resident Evil, Dino Crisis nebo Dead Rising.

Už je to zcela jasné, po řadě náznaků uvidíme dnes nový příběhový trailer na Days Gone, bude se věnovat tomu, co se stalo před apokalypsou. Konkrétně se můžeme těšit na svatbu hlavního hrdiny Deacona se svou Sarah.

EA Sports odstranili z FIFA 19 argentinského fotbalistu Emiliana Sala, jenž nedávno zahynul při nehodě malého letadla nad kanálem La Manche v moment, kdy se měl výrazně posunout ve své kariéře a podepsat smlouvu v Cardiff kam měl namířeno z francouzského FC Nantes.

Na PC, Xboxu One a PlayStationu 4 zítra startuje bezplatný víkend Rainbow Six Siege. Plus tahle taktická kooperativní akce se bude prodávat o 70 procent levněji. V průběhu dneška bude možný pre-load.

Epic Games Store postrádá pre-load, předčasně si tak nemůžete stáhnout Metro Exodus, které vychází v pátek s českými titulky.

Ve zpětné kompatibilitě Xboxu One nově The King of Fighters XIII a Orcs Must Die z Xboxu 360.

Konami ukončilo v Belgii prodej in-game měny pro PES 2019. Podobně před časem reagovala konkurenční EA Sports nebo několik mobilních her z Square Enix.

Fanoušci The Elder Scrolls V: Skyrim a God of War si mohou do RPG dobrodružství stáhnout modifikaci s Kratem.

Prvních 25 minut z bojovky Jump Force, která v pátek vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama