Jednohubky k snídani - středa 13. září
Novinka Jednohubky k snídani - středa 13. září

Jednohubky k snídani - středa 13. září

Michal Burian

Michal Burian

34

Shadowrun Anthology, Bayonetta a Vanquish na nové konzole, PC verze The Division k vyzkoušení zdarma, počet vydaných her na Steamu a další zprávičky.

Reklama

Od 13. června letošního roku bylo na Steamu vydáno více než 1300 her. Jak vidno, Steam Direct otevřel dveře všem vývojářům, kteří již nemusejí žádat komunitu o hlasy, ale stačí jim zaplatit 100 dolarů, aby jejich hra byla na Steamu.

29. září bude posledním dnem, kdy si na Xboxu 360 budete moci koupit nezávislé hry z programu Xbox Live Indie Games. Poté bude program vypnut a Microsoft se bude plně soustředit na podporu indie her na Xboxu One. Pokud si nějaké hry zakoupíte, tak vám pochopitelně zůstanou a můžete si je kdykoliv stáhnout a hrát.

Sony na Tokyo Game Show doveze Detroit: Become Human, Gran Turismo Sport, Monster Hunter World a další, včetně Code Vein, Call of Duty: WWII nebo Yakuza Kiwami 2.

Studio Dragonpunk (tvůrci Tribe of Gods modu pro Ark: Survival Evolved) poslalo do Microsoftu prototyp hry Shadowrun Anthology, kterou chtějí vytvořit pro Xbox One X (určitě i Xbox One S a Windows 10). Pokud Microsoft dá vývoji zelenou a zafinancuje ho, tak se máme dočkat akčního RPG s multiplayerem, něco jako Mass Effect s multiplayerovými prvky z Destiny. Uvidíme, zda projekt zaujme Microsoft.

Na Xbox One dnes vychází Don't Starve Together, samostatný přídavek, který vám umožní přežívat s dalšími hráči. Cena byla stanovena na 299 Kč.

Společnost D3 Publisher spustila teaser stránku lákající na neoznámenou hru. Odpočítávání končí 19. září v 18 hodin japonského času, což je těsně po konferenci Sony na Toky Game Show. Podle všeho tak bude odhalena právě na tiskovce Sony.

Všimli jste si?

Od čtvrtka (19:00) do konce víkendu (neděle, 22:00) si můžete bezplatně zahrát Tom Clancy's The Division na PC. Taktická kooperativní akce bude ke stažení přes Ubisoft Store, kde se zároveň bude The Division prodávat se šedesátiprocentní slevou.

Britská Alza nabízela dosud neoznámené hry od Segy, konkrétně Bayonetta & Vanquish Pack a Shenmue 1 & 2 pro PlayStation 4 a Xbox One. Vypadá to, že Sega chystá další porty svých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama