Jednohubky k snídani - středa 14. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 14. ledna

Jednohubky k snídani - středa 14. ledna

Michal Burian

Michal Burian

4

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes z pohledu první osoby, Guild Wars 2: Heart of Thorns, The Sims 4 pro Mac, nové kostýmy do LittleBigPlanet 3 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Sony v úterý pro Ameriku představila nový PlayStation 4 bundle za 400 dolarů. Obsahuje konzoli s diskem 500 GB a zdarma kopii The Last of Us Remastered. Během několika dnů by měl být v prodeji.

Polské studio Bloober Team (A-Men, Basement Crawl) z Krakova má v plánu do konce čtvrtletí otevřít novou kancelář v Hong Kongu. Nová kancelář má mít na starost především asijský trh.

Pokud bydlíte v USA nebo Kanadě, můžete si na sedm dnů zdarma vyzkoušet streamovací službu PlayStation Now na své konzoli PS4 a získat přístup ke stovce různých her, které vyšly pro PS3. Aktivace akorát vyžaduje vaši kreditní kartu, nic vám ale nebude účtováno.

Díky fanouškovskému modu si můžete zahrát Metal Gear Solid V: Ground Zeroes z pohledu první osoby.

NCSoft podali ochrannou známku na Guild Wars 2: Heart of Thorns. Vypadá to na novou expanzi, která by mohla být oznámena příští sobotu, 24. ledna, na PAX South.

Příznivci Macu se v následujícím měsíci dočkají The Sims 4. Cena bude podobná jako u PC verze, není známo, zda bude možný nějaký cross-buy.

Deep Silver využívají odkladu PC verze GTA V a vzkazují, že v tomto měsíci se budete moci bavit v akci s otevřeným světem. Pochopitelně myslí své Saints Row: Gat out of Hell. Vychází příští týden.

Team 17 oznamují, že 13. února pro Xbox One vydají The Escapists. V této hře máte za úkol uprchnout ze šesti věznic.

Dnes se fanoušci LittleBigPlanet 3 mohou těšit na Big Hero 6 Costume Pack. Za 6 euro získáte kostýmy pro své postavičky. Jednotlivě můžete kostým koupit za dvě eura. Pokud koupíte celou sadu, dostanete navíc kostým Baymaxe pro Toggla.

Arrow se objeví v LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Dorazí s vlastním dobrodružstvím v novém DLC.

Ve čtvrtek Jednohubky k snídani bohužel nebudou. V další dny se na ně opět můžete normálně těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama