Jednohubky k snídani - středa 14. října
Novinka Jednohubky k snídani - středa 14. října

Jednohubky k snídani - středa 14. října

Michal Burian

Michal Burian

25

Steelbook edice k 20. výročí PlayStationu, úspěšný Star Citizen, Mario Kart pro PC, tajný projekt od Epic Games, volant pro farmaření, Geralt na snowboardu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Nový Humble balík je tentokrát složený z her od Capcomu. Za dolar můžete mít Strider, první epizodu Resident Evil: Revelations 2, Lost Planet 3 a Bionic Commando: Rearmed. Když zaplatíte minimálně 15 dolarů, dostanete Resident Evil 5 a Ultra Street Fighter IV. Nebo třeba Resident Evil: Revelations, DmC a další hry.

Redakce amerického časopisu Game Informer dostala od Epic Games záhadné vizitky, které lákají na představení nové hry. Na druhé straně je symbol, který je pravděpodobně logem hry. Dle dřívějších informací by mělo jít o novou značku. Co by v Epic Games mohli připravovat? Pokusí se o vlastní Gears of War, když IP prodali Microsoftu?

V generátoru na stránkách Uncharted si můžete vytvořit vlastní meme.

Firaxis Games opravili nepříjemnou chybu v Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, kdy jste někomu vyhlásili válku a vaší spojenci se nepřidali. V diplomacii je tento problém opraven a vaši spojenci se přidají do války proti vašemu nepříteli.

Toužili jste po Mario Kart na PC? Tak teď máte možnost. CryZENx si řekl, že předělá arkádové závody do Unreal Enginu 4. Zatím je na začátku vývoje, ale to mu nezabránilo vydat do světa svou rozpracovanou verzi, kterou si můžete stáhnout (419 MB).

Guillermo del Toro: „Zrušení Silent Hills nedává smysl.“ Slavný režisér nechápe, proč Konami zrušilo nadějný horor, na kterém se del Toro podílel společně s Hideo Kojimou. „Bylo to zvláštní, měli jsme velký příběh a stovky a stovky návrhů. Některé návrhy jsme viděli v úspěšných hrách jako The Last of Us.“

Již milion lidí přispěl na vývoj vesmírného simulátoru Star Citizen. Celková částka? 92 367 140 amerických dolarů.

Včera večer došlo u Sony k zajímavému oznámení. V Británii si hráči budou moci koupit limitovanou edici steelbooku k 20. výročí PlayStationu, který v sobě schovává PS Store voucher v hodnotě 20 liber, roční předplatné PlayStation Plus (40 liber) a sběratelskou brožuru. Cena byla stanovena na 60 liber (cca 2200 Kč) a vyrobeno bude jen 20 tisíc kusů. Navíc majitelé této edice budou moci vyhrát PS4 20th Anniversary Edition, pokud ve steelbooku naleznou zlatý lístek.

Guitar Hero Live obsáhne 12 písniček z předešlých dílů. Těšit se můžete třeba na Living Colour – Cult Of Personality, Pat Benatar – Hit Me With Your Best Shot (Live), Ratt – Round and Round, Slipknot – Before I Forge, AFI – Girl’s Not Grey či Warrant – Cherry Pie.

Patří Farming Simulator 15 mezi vaší nejlepší hru, kterou hrajete každý den? Potom si budete moci koncem října vylepšit zážitek koupí speciálního volantu určeného speciálně pro tento simulátor farmaření. Cena je 6499 Kč a kromě volantu s odnímatelnou otočnou kruhovou klikou, bočním panelem vozidla a sadou pedálů pro brzdu a plyn dostanete základní hru a oficiál rozšíření.

Od včerejšího dne si Destiny můžete obohatit o 18 nových tanečků, ale pouze za peníze.

Geralt ze Zaklínače se snowboardem na horách?

Jasně, všichni jste nadšení ze Srdcí z kamene, ale co teprve tenhle spin-off? :D

Posted by Zaklínač 3: Divoký hon CZ/SK on 13. říjen 2015
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama