Jednohubky k snídani - středa 15. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 15. března

Jednohubky k snídani - středa 15. března

Michal Burian

Michal Burian

10

Vylepšení Kingdom Come: Deliverance, nový South Park, Overwatch na Switch nebude, veřejná beta Splatoonu 2, remaster prvního StarCraftu a další zprávičky.

Reklama

Arma: Cold War Assault, dříve známá jako Operace Flashpoint, vyšla na Mac a Linux/SteamOS. Hru koupíte na Steamu, přičemž si můžete všimnout, že vydání na tyto systémy je oddělené od původní verze pro Windows. Dosavadní vlastnictví hry vám tedy nezaručuje přístup ke hře na Macu či Linuxu.

IO Interactive zveřejnili březnovou aktualizaci pro Hitmana. Patch má 1 GB a vylepšuje hru, opravuje některé vzácné problémy související s nestabilitou hry a přidává zjednodušenou čínštinu.

Ubisoft zabanoval kolem 1500 hráčů For Honor, všichni podváděli. Někteří omotali gumičku kolem analogových páček, aby byla jejich postava nepřetržitě v pohybu. Díky tomu si hra myslela, že hrají a díky tomu získávali na konci zápasu zkušenostní body.

Remaster point-and-kick adventury Full Throttle vyjde 18. dubna letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Cena bude 14,99 dolarů, PS Plus předplatitelé získají slevu 20 procent. Hru bude možné koupit na PSN a GOG.com.

Dočkáme se někdy titulu Overwatch na Nintendu Switch? Jeff Kaplan z Blizzardu na tuhle otázku odpověděl, že by vývoj byl velmi náročný. Reálnější je, že na Switch dorazí South Park: The Fractured but Whole. Naznačuje to záhadný tweet kanálu South Park. Ubisoft mohutně podporoval Wii U a plánuje své hry i pro Switch.

Včera obletěla internet zpráva zmiňující přípravu dosud neoznámeného remasteru real-time strategie StarCraft. Se spekulací přišla korejská stránka Sports Seoul. Ta tvrdí, že brzy Blizzard vydá StarCraft: Remastered, prý během května nebo června. Titul má mít vylepšenou grafiku a podporovat Battle.net.

Styx: Shards Of Darkness nemá na PC žádnou protipirátskou ochranu, pokud tedy nepočítáme samotnou ochranu Steamu.

Společnost SuperData odhaduje, že se po celém světě stihlo prodat 1,5 milionu kusů konzole Nintendo Switch. 89 procent majitelů si společně se Switchem mělo koupit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Do konce měsíce má Switch dosáhnout na dva miliony prodaných kusů.

Gearbox by rád po vydání Bulletstorm: Full Clip Edition spolupracoval s People Can Fly na Bulletstorm 2. Full Clip Edition je remaster původní hry z roku 2011.

24. března uspořádá Nintendo veřejnou betu střílečky Splatoon 2 pro majitele Switche. Pokud si budete chtít zahrát, můžete si klienta stáhnout již dnes z eShopu, má pouhých 480 MB. Plná verze vyjde do konce letošního roku.

BlizzCon 2017 proběhne 3. a 4. listopadu, oznámil Blizzard.

Dan Vávra na svém Twitteru zveřejnil nové screenshoty z Kingdom Come: Deliverance, které slouží jako ukázka zlepšeného osvětlení hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama