Jednohubky k snídani - středa 16. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 16. března

Jednohubky k snídani - středa 16. března

Michal Burian

Michal Burian

15

Mimčo dohrálo Street Fighter V, robotičtí dinosauři v ARK, nový engine pro závodní hry nebo sdílení digitálního obsahu na Xboxu One.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Příběhový mód v bojovce Street Fighter V je skutečně jednoduchý, dokládá video se šestiměsíčním mimčem, které dokázalo hru dohrát náhodným mačkáním čudlíků.

EA bude brzy na Originu rozdávat PC verzi akce Medal of Honor: Pacific Assault. Sledujte On the House sekci.

Pro Forzu Motorsport 6 vyšlo nové placené DLC přidávají další vozy. Meguiar’s Car Pack za 139 Kč obsahuje sedm aut, včetně 2015 Ferrari 488 GTB, 2015 Chevrolet #10 Wayne Taylor nebo 1967 Mercedes-Benz 280 SL.

Podle obrázku dostanou hráči ARK: Survival Evolved robotického Giganotosauruse. Teaser se objevil na oficiálních stránkách.

Microsoft se zabývá tím, zda je možné sdílet digitální obsah na Xboxu One, podobně jako to umožňuje Steam se svým Family Sharing.

Sector3 Studios zveřejnili první obrázek ze svého nového grafického enginu, na kterém pracují. Prohlédnout si můžete BMW Z4 GT3 v noci na ikonické trati Spa Francorchamps. Tvůrci RaceRoom Racing Experience zároveň upozorňují, že zatím nechystají žádné nové závody, stále se chtějí věnovat RaceRoom.

Microsoft chce postupně zvednout limit lidí v party na Xboxu One na 64 lidí. Zatím může být v jedné party 12 lidí, po aktualizaci jich bude 16. Mike Ybarra vidí možnosti, že by hráči mohli použít Xbox aplikaci ve World of Warcraft a dalších populárních PC hrách, kde by se střetlo 64 vs. 64 hráčů.

Druhý patch Far Cry Primal zahrnul možnost vypnout HUD. Dále opravuje chyby, zlepšuje výkon a stabilitu. Aktualizace vyšla pro PS4 a Xbox One verze.

Dva postarší komici svým hlasem ovládají skutečného Agenta 47 z Hitmana.

Blizzard se stará o své legendární hry Warcraft 3 a Diablo 2. Oba tituly v těchto dnech dostaly patche, které řeší problémy s operačními systémy Windows 8.1 a 10, stejně tak různé problémy a chyby týkající se kompatibility s Windows 7, 8.1 a 10

RBI Baseball 16 vyjde 29. března v Severní Americe a brzy poté bude hra dostupná také v Evropě.

Na Steamu je možné po čtyřech letech zakoupit arénovou střílečku Nexuiz, která byla ze Steamu odstraněna po krachu THQ. Nyní stojí 4,99€.

Včera nám na recenzi přišla akce Quantum Break, za kterou stojí finské studio Remedy Games (tvůrci Alana Wakea). Embargo na recenze je do 1. dubna 9:01.

Fanoušci představili světu trailer na svou tvorbu inspirovanou hrou Rise of the Tomb Raider. Dost se jim to povedlo, souhlasíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama