Jednohubky k snídani - středa 17. května
Novinka Jednohubky k snídani - středa 17. května

Jednohubky k snídani - středa 17. května

Michal Burian

Michal Burian

4

Počet stažení Let It Die, slevy pro hry se zpětnou kompatibilitou, hledání Warhorse, PC verze The Surge a další zprávičky.

Reklama

Až s 75procentní slevou lze zakoupit řadu her z Xboxu 360 ve zpětné kompatibilitě pro Xbox One. Red Dead Redemption za 239,60 Kč, Call of Duty: Black Ops 2 za 579,60 Kč, GTA IV za 299,50 Kč, Gears of War 3 za 99,75 Kč nebo Battlefield: Bad Company 2 za 74,75 Kč. Kompletní seznam zde.

Fanoušci Elite: Dangerous si na PlayStation Blogu mohou přečíst rozhovor s vývojářem Daviden Brabenem. Dočtete se, o jaké hry se zajímá nebo jaký herní soundtrack ho skutečně zaujmul.

Včera zároveň s druhou sezónou For Honor vyšel patch. Verze 1.07 aktivovala novou Válku frakcí a přidala dvě nové mapy (Forge a Temple Garden) společně s dvojicí hrdinů Centurion a Shinobi. Pokud nemáte Season Pass, na odemčení postav musíte čekat do 23. května. Patch samozřejmě opravil chyby, postaral se o lepší optimalizaci a vyvážení hrdinů.

Pražské studio Warhorse pro vývoj středověkého RPG Kingdom Come: Deliverance hledá schopného skriptéra/programátora, který bude programovat chování NPC, jejich interakce s hráčem i mezi sebou navzájem a tvořit tak nejviditelnější a z hráčova pohledu nejdůležitější rovinu hry.

Free-to-play survival akce Let It Die od Grasshopper Manufacture má k 15. květnu přes tři miliony stažení.

PC verze The Surge není podle slov vývojářů port z konzolí, hra byla společně vytvářena na PC a konzole. Zároveň PC verze nemá žádnou protipirátskou ochranu.

Chystáte se na Animefest? Budete si tam moci vyzkoušet Nintendo Switch a několik her, včetně The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama