Jednohubky k snídani - středa 17. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - středa 17. prosince

Jednohubky k snídani - středa 17. prosince

Michal Burian

Michal Burian

4

Nové postavičky do LittleBigPlanet 3, soundtrack Devil May Cry, konec Transformers Universe, Hearthstone pro Android, Tetris pro nové konzole, horor Soma a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V lednu končí multiplayerovka Transformers Universe. Hasbro a Jagex se rozhodli projekt odpískat a vypnout servery. Stane se tak 31. ledna 2015. Vývojáři jsou podle svých slov zklamáni a od tohoto týdne začnou hráčům vracet peníze za balíčky. Pokud mezi ně patříte, tak v následujících 30 dnech se vám peníze vrátí. Pro nové hráče je Transformers Universe uzavřen.

Do LittleBigPlanet 3 vychází Frozen DLC, které přináší oblečení a věci pro vytvoření postaviček Elsa, Anna, Kristoff a dalších kamarádů z Disney filmu. Balíček koupíte za 6 dolarů, jednotlivé postavičky za 2 dolary.

Fanoušci Devil May Cry si mohou udělat radost a koupit si digitální verzi disků obsahující soundtracky ze všech prvních čtyřech dílů. Kolekce je pojmenovaná Devil May Cry Sound Box a je rozdělena na dva virtuální disky. Každý stojí 5,99 dolarů.

Codemasters potvrdili, že stále pracují na odstranění Games for Windows Live podpory u DiRT 3, aby si hráči mohli hru bez problému převést na Steamworks. Takové štěstí ale nebude mít DiRT 2. Ten se už dokonce ani neprodává.

Karetní hra Hearthstone od Blizzardu konečně vyšla i pro tablety s operačním systémem Android. Zatím sice jen v Austrálii, Novém Zélandu a Kanadě, ale brzy se podívá do celého světa. Jde o free-to-play verzi a pokud se rozhodnete hrát, získáte zdarma booster pack.

Podobné náčiní pro hraní by chtěl mít doma každý nadšenec Farming Simulátoru. Jen ta cena nebude zrovna nejmenší. Zároveň s tímto videem se hodí zmínit, že na volantu pro traktory pracují v Mad Catz. Speciální volant by měl dorazit koncem roku 2015 a bude si rozumět s Farm Simulator 2013, 2015 a všemi budoucími díly.

Zatoužili jste po Tetrisu na nových konzolích? Není problém, od Blue Planet Software vyšel Tetris Ultimate ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Nabízí hru pro jednoho až čtyři hráče v šesti různých módech, četně Endless bez omezeného času s 30 různými levely, Marathon s 15 úrovněmi nebo Sprint, kde je potřeba co nejrychleji vyčistit 40 řádků.

Cílem vývojářů titulu Soma je mít na PlayStation 4 rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu. Podle jejich slov není moc velký rozdíl v tom, zda běží při 60fps nebo 30fps. Soma je nový sci-fi horor, dorazí v roce 2015 na PS4, PC, Mac a Linux.

CI Games neoznámili včera pouze Sniper: Ghost Warrior 3 a Lords of the Fallen 2, ale také první díl hardcore RPG titulu Lords of the Fallen pro mobilní operační systémy iOS a Android. Krom toho pracují ještě na jednom projektu, který nechtějí zatím odhalit.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii je opět FIFA 15, kterou pronásleduje Call of Duty: Advanced Warface, Grand Theft Auto V, Far Cry 4, LEGO Batman 3, Just Dance 2015, Minecraft v Xbox i PlayStation edici, Destiny, Assassin’s Creed: Unity a The Crew.

Chtěli byste vidět System Shock 2 na CryEngine 3? Potom si pusťte video níže. Co na to říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama