Jednohubky k snídani - středa 17. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 17. února

Jednohubky k snídani - středa 17. února

Michal Burian

Michal Burian

15

Změny na Zingu, Kojima a herec Norman Reedus, Xbox Live Gold, problémy u Street Fighter V, F1 2015 dostane podporu DirectX 12 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Jak jste si jistě všimli, od včerejšího rána probíhají na Zingu určité změny. Rozhodli jsme se Zing upravit a vylepšit, aby byl přehlednější. Výrazně ubylo reklam a také jsme změnili hlavičku webu, kde jsme mj. odstranili zastaralé menu. V průběhu následujících dnů a týdnů budeme v úpravě pokračovat. Na řadu krom jiného přijde mobilní verze (budete moci sledovat videa), editace komentářů a také hodnocení her návštěvníky Zingu.

Hideo Kojima se sešel s hercem Normanem Reedusem, který měl hrát hlavní roli v Silent Hills. Konami ale hru zrušili a Kojima nakonec odešel a založil nové studio. Japonský designér podle svého Twitteru seznámil Reeduse se svými plány. Že by ho chtěl do své nové hry?

Pokud máte Xbox Gold, můžete si zdarma stáhnout Styx: Master of Shadows (Xbox One) a Gears of War 2 (Xbox 360). Druhá jmenovaná hra díky zpětné kompatibilitě funguje i na Xboxu One.

Hráči F1 2015 na PC se mohou těšit na patch, který přidá podporu DirectX 12. Codemasters budou novinky prezentovat v březnu na GDC.

Creative Assembly kromě Total War: Warhammer mají v plánu další historickou strategii ze série Total War. V současné době oddělený tým připravuje prototyp. Zatím nevíme, o čem přesně hra bude.

Sega uspořádala akci na Steamu, zdarma si můžete do knihovny přidat balíček Make War Not Love 3 - Prize 1, který obsahuje hry Sega Classics, Jet Set Radio, Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit i s DLC a Golden Axe. Hodnota balíčku je jinak 28,94 euro.

Online servery bojovky Street Fighter V mají problémy, Capcom usilovně pracuje na nápravě.

Souhrn zajímavostí z předešlého dne

Jednohubky se staly oblíbeným článkem u mnoha čtenářů Zingu. Rozhodli jsme se, že vám s krátkými zprávičkami ze světa her připomene vždy i zajímavosti z předešlého dne, aby vám nic důležitého neuniklo.

Recenze: Dying Light: The Following - když parkour nestačí

Bethesda odhaluje první tři DLC pro Fallout 4

PlayStation VR má vyjít až během podzimu

Stáhněte si v předstihu betu The Division

Elite Dangerous: Arena je samostatnou hrou

Dark Souls 3 rozšíří dva epické balíčky

Internetem koluje možný únik informací o expanzi O víně a krvi pro Zaklínače 3

Čínská skupina 3DM se pyšní, že prolomila Denuvo

Ve Far Cry Primal se budete moci stát mamutem

Hlavní scénárista Mass Effectu odchází k tvůrcům Destiny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama