Jednohubky k snídani - středa 18. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 18. ledna

Jednohubky k snídani - středa 18. ledna

Michal Burian

Michal Burian

15

The Last of Us ve světě Lega, falešné Call of Duty, problém pro tvůrce hry Prison Architect, odhady tržeb za PS Plus a Xbox Gold, novinky v GTA Online nebo přehled loňského roku od našeho čtenáře.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Chcete si připomenout nejlepší hry loňského roku? Tak to se vám bude hodit sestřih toho nejlepšího od čtenáře Zingu s přezdívkou SpriteCZ.

GTA Online dostalo další aktualizaci. Ta je tentokrát menší, ale přináší nový Adversary mód pojmenovaný Collection Time pro 2 až 16 hráčů, kde se hraje o body. Další novinkou je vozidlo Dewbauchee Specter za 599 tisíc in-game dolarů.

3GB si ukousne z kapacity disku The Legend of Zelda: Breath of the Wild na Wii U, zatímco na konzoli Switch je to 13GB.

PC verze FIFA 17 dostala aktualizaci, která řeší problémy ve FIFA Ultimate Team a další problémy v celé hře. Brzy bude patch i pro konzolové verze.

Internet včera obletěla ukázka z údajného letošního Call of Duty, které má nést podtitul People’s Army a přenést sérii zpět do naší historie. Jak ale brzy někteří zjistili, jde o podvrh. Krom jiného je ve videu použita scéna z Battlefieldu: Bad Company 2.

Kolik má po celém světě prodaných kusů Xbox One? SuperData odhadují, že je to 26 milionů. Dále tento server odhaduje, že předplatné PlayStation Plus a Xbox Live Gold generuje tři miliardy amerických dolarů za rok 2016. Pokud je to pravda, už se nedivíme, že to samé zkouší Nintendo u konzole Switch. Celkové příjmy v herním světě za koupi digitálních titulů a mikrotransakcí mají tvořit 7 miliard dolarů.

Nový klip na film Resident Evil: Final Chapter, kde si zahraje Mila Jovovich. Film bude mít premiéru 27. ledna.

Vývojáři hry Prison Architect musí řešit nečekaný problém. Pixelový červený kříž, který se objevuje na sanitkách a zdravotnících v Prison Architect, podléhá ženevským konvencím a jeho použití tak není dovoleno, upozornil britský červený kříž. Pokud autoři hry nesjednají nápravu, může to dojít mnohem dál.

Tvůrci letošního dílu Call of Duty ze studia Sledgehammer Games hledají VFX umělce, který vytvoří ohromující prostředí a přesvědčivé herní momenty pro hru spadající do FPS žánru.

Podle odhadů VGChartz bylo první týden prodáno 484 tisíc kusů The Last Guardian. Evropa má se 160 tisíci kusy tvořit 33 procent.

Strategie Halo Wars 2 nebude podporovat HDR na Xboxu One S. PC hráči s Windows 10 se alespoň mohou těšit na podporu rozlišení 4K. Ve 4K prý vypadá Halo Wars 2 úchvatně.

Společnost Microsoft se rozrostla, koupila švédskou firmu Simplygon, která se proslavila zejména výrobou nástroje pro optimalizaci 3D grafiky ve hrách. Tento nástroj používá mnoho her, třeba Forza Horizon 3 a Zaklínač 3.

Máte rádi The Last of Us a zároveň Lego? Tak to se určitě podívejte na obrázky níže, které zveřejnil Tim Schwalfenberg. Pro tenhle výtvor použil přes 20 tisíc kostiček. Dohromady mu sestavení trvalo více než 100 hodin. Dioráma má 100x60cm.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama