Jednohubky k snídani - středa 18. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - středa 18. listopadu

Jednohubky k snídani - středa 18. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

31

Worms slaví 20. narozeniny, PES 2016 ovládané skutečným autem, Zombi i v krabičkách, update pro Tera, další skvělé prodeje Falloutu 4, steelbook The Division a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Co byste řekli na to, že si ve svém autě můžete zahrát PES 2016 a ještě ho ovládat volantem a pedály ve vozidle? Nissan a Konami vám ukážou, jak to funguje.

Hororová akce Zombi (dříve Wii U exkluzivita pod názvem ZombiU) vyjde 21. ledna 2016 ve fyzických verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V digitální podobě titul vyšel 18. srpna 2015 pro všechny tři platformy.

Série Worms slaví 20. narozeniny.

MMORPG TERA bylo aktualizováno o novou oblast pojmenovanou Stepstone Island a v neposlední řadě bylo upraveno rozhraní pro vytváření postav. V nové lokalitě naleznou hráči další úkoly a mnoho dalšího.

Hry se stále více prodávají digitální formou. Dokládá to i Fallout 4, ten se může za tři dny pochlubit 1,87 miliony digitálních kusů přes Steam, Xbox Live a PlayStation Store. Z těchto prodejů má Bethesda příjem kolem 100 milionů dolarů. Kamenné obchody přitom na den vydání měly 12 milionů kusů, což dělá více než 750 milionů dolarů.

Eve Online z pohledu první osoby vypadá netradičně. Bohužel chybí kokpit vesmírných lodí.

Včera k večeru začala uzavřená beta týmové online střílečky Paladins od Hi-Rez Studios. Později to bude free-to-play MOBA střílečka. Testování trvá pouhých 24 hodin. Šanci mají hráči, kteří se zaregistrovali na stránkách, nebo si koupili Founder's Pack za 19,99 euro. Plná verze by měla vyjít někdy v roce 2016.

Jeden z majitelů konzole PS4 nabíjel DualShock 4 přes neoriginální adaptér. Z něho se potom začalo kouřit. Pokud děláte to samé, dávejte si pozor, lepší je originální příslušenství od Sony, potom máte jistotu, že se nic takového nestane.

YouTube kanál PlayStation Access natočil unboxing limitované PS4 1TB edice Star Wars: Battlefront ve speciální designu Darth Vader, včetně gamepadu. Objednat můžete na Xzone.cz.

Pokud nevíte co čekat od Football Manager 2016, tak si můžete stáhnout demoverzi.

Hra Uncharted: The Nathan Drake Collection dostala update 1.02, který přináší úpravu trofejí, změněnou citlivost pohybu vpřed, různá vizuální vylepšení a lepší stabilitu hry. Stahovat budete přes 1 GB.

Arkádová střílečka Strike Vector EX poběží na obou konzolích nové generace při 30 snímcích za sekundu. Rozdíl bude opět v rozlišení, PS4 bude mít 1080p, zatímco Xbox One jen 900p. Trailer na hru zde.

Odhalen exkluzivní steelbook The Division, k předobjednávkám ho bude dávat německý Amazon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama