Jednohubky k snídani - středa 18. října
Novinka Jednohubky k snídani - středa 18. října

Jednohubky k snídani - středa 18. října

Michal Burian

Michal Burian

7

Fanoušek chtěl vytvořit karetní hru z Diabla 2, novela preguelem Far Cry 5, tvůrci Layers of Fear chtějí další psychologický horor, Gearbox hledá scénáristu, prodeje Shadow of War a další zprávičky.

Reklama

Jeden z fanoušků přišel na Battle.netu s nápadem vytvořit karetní hru inspirovanou Diablem 2. Když se s touhle myšlenkou podělil na diskuzním fóru, byl moderátorem varován, že všechna práva vlastní Blizzard a fanoušek nemůže legálně pracovat na takové hře. Abetus odvětil, že by karetní hru vydal zdarma, ale ani to nepomohlo. Blizzard souhlas s vytvoření takové hry nepovolí.

Far Cry 5 doprovodí na trh knižní novela Far Cry Absolution, kterou napsal Urban Waite. Kniha se zaměří na události před příběhem Far Cry 5 a čtenáři se dočtou o rostoucí síle fanatického kultu v malém americkém městečku v Montaně. Far Cry Absolution vyjde 13. února 2018.

Polské studio Bloober Team bude pokračovat ve vývoji psychologických hororových her. Zatím jsme si od nich mohli zahrát Layers of Fear a Observer.

Killing Floor: Incursion se 7. listopadu z Oculus Rift + Touch rozšíří na HTC Vive přes Steam VR. Hra má nabídnout intenzivní kooperativní boje ve virtuální realitě s prvky dobrodružství, hororu, přežití a průzkumu.

Mass Effect: Andromeda je dostupný v plné verzi bez omezení pro předplatitele EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC).

Jedna hra ale bude z EA Access odstraněna. Předplatitelé mají posledních pár hodin na to, aby si do své knihovny přidali a do Xboxu One stáhli FIFA 14. Jde o první titul, který byl z EA Access odebrán, přitom služba byla na Xboxu One spuštěna již v roce 2014. Pravděpodobně to souvisí se záměr vypnout servery, FIFA 14 si online nezahrajete od dnešního večera.

E3 2018 je sice ještě daleko, ale pořadatelé představili nové logo. Veletrh se bude v Los Angeles konat ve dnech 12. až 14. června.

Společnost Gearbox Software hledá spisovatele pro nový AAA projekt, který má být hybridem mezi first-person střílečkou a RPG. Dotyčný má mít schopnosti napsat komediální nebo satirický příběh, který nabídne zábavné dialogy. Mnozí si myslí, že se inzerát týká Borderlands 3. Co myslíte vy?

Jak si v prodejích vede Middle-earth: Shadow of War? Podle SteamSpy bylo na Steamu za první týden aktivováno 400 tisíc kusů hry.

Survival akce ARK: Survival Evolved dostane v listopadu vylepšení pro Xbox One X. Aktualizace zahrne dva grafické režimy: 1440p při 30fps nebo 1080p při 60fps. Plnohodnotné 4K v ARK: Survival Evolved nebude, ale obě nastavení podporující HDR.

Dnes bude spuštěn pre-load PC verze Destiny 2 z Battle.netu. Plná verze vyjde 24. října. Bungie tvrdí, že jde o propracovaný port, který má všechny náležitosti a je dobře optimalizován.

Game Dev Tycoon dorazí na iPhone a iPad, a to 28. listopadu letošního roku. Mobilní verze se pochlubí upraveným uživatelským rozhraním a zahrnou i nejnovější aktualizaci s dalším obsahem. Ta bude brzy dostupná i pro Steam verzi hry. Update čeká i Android verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama