Jednohubky k snídani - středa 19. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 19. dubna

Jednohubky k snídani - středa 19. dubna

Michal Burian

Michal Burian

7

Patch pro Horizon: Zero Dawn, dvakrát o SW: Battlefront 2, úspěch Rocket League, zájem o PC verzi Bayonetty a další zprávičky.

Reklama

Podle dat Steamspy se prodalo 10 milion kusů strategie Civilization V, která vyšla v roce 2010.

Během hraní Horizon: Zero Dawn můžete nově poslouchat vlastní hudbu, postaral se o to nový patch. Ten dále opravuje drobné chyby a problémy.

S příběhovou částí Star Wars: Battlefrontu 2 pomáhá spoluautor Spec Ops: The Line. Walt Williams se podílel na zmíněné střílečce, zatímco Mitch Dyer byl dříve redaktorem IGN, nyní je zaměstnán ve studiu EA Motive, které vede Jade Redmondová.

Vývojáři Rocket League slaví, netradiční sportovní hra dosáhla na 30 milionu registrovaných hráčů. Před měsícem to bylo 29 milionu. Co se týče skutečných prodejů, tak naposled Psyonix prozradili 10,5 milionu prodaných kusů.

Patch dostalo také Call of Duty: Infinite Warfare, opravuje zpětný ráz zbraní a různé chyby.

21. dubna začíná uzavřená beta Marvel Heroes Omega od Gazillion Entertainment. Později bude spuštěna i pro Xbox One. Přístup získáte koupí Founder Packs na PS Store nebo přihlášením na oficiálních stránkách.

Do Halo Wars 2 přichází nový velitel. Tentokrát jde o Colony z rasy Legkolo. Colony dokáže vyléčit spojenecké jednotky v dosahu a dokonce jim poskytnout vylepšení

Pokud vám někdo bude tvrdit, že se PC hry neprodávají, tak mu můžete říct, ať se podívá na Bayonettu. Za pouhý týden se na Steamu prodalo 100 tisíc kusů. Prodává se za 19,99€.

Předplatitelé EA a Origin Access si budou moci Star Wars: Battlefront 2 zahrát v předstihu - od 9. listopadu, tedy týden před vydáním. Očekává se část z kampaně a plnohodnotný multiplayer.

V Severní Americe bude tento měsíc konečně v prodeji Slim verze konzole PlayStation 4 s harddiskem 1TB. Do té doby se za oceánem prodávala jen 500GB verze. Přitom v Evropě je 1TB verze od září loňského roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama