Jednohubky k snídani - středa 2. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 2. března

Jednohubky k snídani - středa 2. března

Michal Burian

Michal Burian

10

UFC zápasníkům se nelíbí jejich podobizna ve hře, zájem o HTC Vive, mobilní aplikace DriveClub, nové Diablo, vyhledávání skupin na PS4 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Závody DriveClub konečně dostaly dlouho očekávanou a několikrát odloženou mobilní aplikaci, která vás bude informovat o tom, zda některý z vašich přátel náhodou nepřekonal váš čas. Aplikace toho celkově nabízí víc, ale to už si zjistíte sami. Stáhnete ji z Google Play a iTunes.

Nový patch přidal do Rise of the Tomb Raider podporu stereoskopického 3D vykreslování. Hra tak nově podporuje i NVIDIA 3DVision nebo AMD HD3D.

Netradiční iniciativa tvůrců Shadwen měla úspěch. Demo si stáhlo přes 20 tisíc lidí a dohromady hráči nasbírali 3,5 milionů bodů a zabili 100 tisíc nepřátel. Z původní částky 35 dolarů se díky tomu cena snížila o více než polovinu, na 14,55 dolarů. Za tuto cenu se bude Shadwen od autorů Trine prodávat.

V poslední době ze studia BioWare spíše lidé odcházeli, nedávno se ale k týmu okolo Mass Effectu Andromeda přidal zkušený animátor Tal Peleg, který se podílel na Uncharted 4 a The Last of Us v Naughty Dog.

Activision potvrdil, že v červnu na E3 v Los Angeles ukáže nové Call of Duty. Stane se tak během konference PlayStationu. Letošní CoD má na starost (nejspíš půjde o Ghosts 2) a vyjde v listopadu.

Vypadá to, že nás čeká nejen nová expanze do Diabla 3, ale také zbrusu nové Diablo. Vyplývá to z volných pozic Blizzardu, kde se píše o vizi pro postavy a svět v příštím herním hitu.

Včera pro Project Cars vyšel další placený balíček: US Race Car Pack za 3,49€ přidává vozy Chevrolet Corvette C7.R, Dallara DW12 IndyCar, Ford Fusion Stockcar, Cadillac ATS-VR GT3 a Aston Martin Vantage GT12 (poslední auto zdarma pro všechny).

Prostudovat můžete trofeje PlayStation 4 verze Heavy Rain.

Konečně na PlayStationu 4 funguje možnost vyhledávat komunitní skupiny. Najít tak můžete i tu naší – Zingcz.

Star Wars Humble Bundle. V první nabídce Star Wars: Rebellion, X-Wing Alliance nebo Battlegrounds Saga. Za 6,62 dolarů se vám odemkne Knights of the Old Republic 1 a 2 a za 9,99 můžete mít i Lego Star Wars.

V letošním roce nevyjde Disney Infinity 4.0. Místo toho bude vydavatel podporovat Disney Infinity 3.0.

Pro slovenské hráče a další evropské země (bohužel pro ČR ne) připravila Sony nabídku. Pokud si od 2. března do 8. března nabijete svou virtuální PlayStation peněženku částkou alespoň 100 euro, pošle vám Sony po 9. březnu voucher kód na dalších 15 euro, které musíte uplatnit do 27. března.

Za pouhých 10 minut se podařilo prodat 15 000 kusů headsetu HTC Vive pro virtuální realitu, přitom jeho cena je 800 dolarů/899 euro (24 tisíc korun).

Někteří UFC zápasníci nejsou nadšeni ze své podoby ve hře EA Sports UFC 2. Tvrdí, že jiní vypadají lépe, zatímco jejich podobizny jsou jaksi nedotažené do konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama