Jednohubky k snídani - středa 20. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 20. ledna

Jednohubky k snídani - středa 20. ledna

Michal Burian

Michal Burian

29

Konec Los Santos, Kojima a jeho cesta s Markem Cernym po celém světě, na norských školách předmět E-sport, Oddworld i pro Wii U a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Po pár dnech testování se multiplayer PC verze Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dostal z fáze betatestování do plné verze. Užít si ho může každý, kdo vlastní původní hru.

Pro PC verzi Batman: Arkham Knight vyšel bezplatně šestý balíček Crime Fighter Challenge. Konzolové verze se dočkají 26. ledna. DLC obsahuje mapy z Arkham Asylum a Arkham City.

V novém Humble Bundlu nadílka strategií od Firaxis Games. Naleznete v něm XCOM: Enemy Unknown, Sid Meier's Pirates!, Civilization III: Complete a potom také Civilization: Beyond Earth a dvě rozšíření.

Na norské střední škole Garnes Vidaregaande se bude od příštího školního roku vyučovat předmět E-sport. Studenti budou hrát počítačové hry, které je zaujmou, v nabídce bude i Counter-Strike: Global Offensive.

Vývojáři Oddworld: New 'n' Tasty majitelům Nintenda Wii U vzkazují, že chybějí poslední kroky, aby mohla hra vyjít na eShopu.

Včera byla spuštěna plná verze World of Tanks pro PS4. Bohužel nabízí zatím pouze tři národy (USA, Německo a Rusko). Chybí tak třeba Československo, které na PC je.

Dnes končí podpora Facebooku na konzoli PS3, handheldu PS Vita a PlayStation TV. Nebudete tak moci z těchto platforem na FB sdílet trofeje a další věci.

Hideo Kojima si s Markem Cernym (architekt PS4) dopřává desetidenní trip s cílem „najít nejnovější technologie“. Zdá se, že jejich cesta začala v Los Angeles a postupně se podívají po celém světě. Začátkem tohoto měsíce se Kojima setkal s prezidentem Sony Worldwide Studios.

S EA Access účtem na Xboxu One si můžete vyzkoušet dva levely z logické plošinovky Unravel. Hrát budete moci rovných 10 hodin.

The Witness bude stát 36,99 euro ve verzích pro PC a PlayStation 4, potvrdil prezident Jonathan Blow. Titul vyjde 26. ledna.

V Grand Theft Auto V můžete zažít meteorický roj, troufnete si? Pokud ano, mod stáhnete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama