Jednohubky k snídani - středa 21. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 21. ledna

Jednohubky k snídani - středa 21. ledna

Michal Burian

Michal Burian

28

Největší soutěž v historii Zingu, nová hra od Quantic Dream, datum Worlds of Magic, Star Wars na GoG, nastavení PC verze Dying Light a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tohle všechno bylo součástí soutěže s hlasováním komunity Zing.cz o hru roku 2014 + několik kódů k aktivaci PC hry na Steamu. Již brzy vyhlášení vítězů. Jde téměř o 50 cen!

Za 7 dnů dojde k odhalení nové hry od Quantic Dream. Tvůrci Beyond: Two Souls a Heavy Rain odkazují na speciální stránku achillingfeeling.com s odpočítáváním a zmínkou o Indigo Prophecy. Že by pokračování hry Fahrenheit z roku 2005?

Polská strategie Worlds of Magic má naplánovanou premiéru na 19. března pro PC a Mac. Aktuálně je dostupná v Early Access na Steamu za 27,74 eur.

V nabídce GoG jsou další Star Wars tituly od LucasArts - Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter, Star Wars: X-Wing Alliance, Star Wars Galactic Battlegrounds, Star Wars Battlefront 2, Star Wars: Dark Forces a Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords.

Brzy vyjde patch pro PC verzi Dragon Age: Inquisition. Opraví chyby blokující progres, multiplayer a také hluchá místa při rozhovorech v osobních questech. Pro konzole o něco později.

Čtenáři oficiálního britského PlayStation magazínu zvolili ikonou PlayStationu Crash Bandicoot. Na druhém místě Solid Snake. Následuje Kratos, Nathan Drake, Scorpion/Sub-Zero, Lara Croft, Big Boss, Pyramid Head, Cloud Strife a Batman.

Turn 10 Studios potvrdili, že v červnu na E3 v Los Angeles ukážou gameplay záběry z Forza Motorsport 6.

SimCity BuildIt má 15.500.000 stažení ve verzích pro iOS a Android. V překladu to znamená, že každou minutu se objevilo 500 nových starostů. Hráči se vše strávili dohromady 8300 let a vydělali 19.952.234.204.841 Simoleonů.

Nexon Korea spolupracují s Warner Brothers a TT Games na vytvoření LEGO RPG. Zatím nevíme, zda si nová free-to-play online hra vezme něco z Harry Potter, Lord of the Rings nebo Star Wars. Jisté je, že vyjde v roce 2016 - nejprve v Asii - pro iOS a Android.

Grinding Gear Games v Path of Exile naposledy upozorňují podvodníky. Další upozornění už nebude, rovnou bude následovat ban.

Nastavení grafiky v PC verzi Dying Light.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama