Jednohubky k snídani - středa 21. října
Novinka Jednohubky k snídani - středa 21. října

Jednohubky k snídani - středa 21. října

Michal Burian

Michal Burian

30

Václav Koller z Deus Ex, AC: Syndicate v redakci, update PS4, Linkin Park na BlizzConu, Fable Legends, unboxing volantu, kompilace „zábavných“ momentů ze zabíjení v GTA V a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided upřesnili, že tím záhadným vědcem ze staršího obrázku je Václav Koller, specialista na augmentaci.

Konzole PlayStation 4 byla včera aktualizovaná s updatem 3.10. Opravuje chyby, přidává nové samolepky a možnost sledovat účty známých osobností herního světa a tvůrčích celků.

Blizzard prozradil detaily o vstupu do bety střílečky Overwatch. 27. října se otevřenou brány pro vybrané hráče ze Severní Ameriky a v neurčité fázi budou do hry puštěni Evropané.

Náš obchod Xzone.cz má zbrusu nový sklad v Lounech. O jeho budování a výhodách se dočtete v blogovém příspěvku.

Od dnešního dne je ve světě k dostání adaptér pro připojení bezdrátového Xbox One gamepadu k PC s operačním systémem Windows. U nás by měl být v prodeji zhruba za měsíc a jeho cena bude lehce nad 500 korun.

Na letošním BlizzConu při závěrečném ceremoniálu vystoupí skupina Linkin Park. BlizzCon proběhne 6. a 7. listopadu.

Studio Bluepoint Games po spolupráci na God of War Collection, Uncharted: The Nathan Drake Collection a Gravity Rush Remastered mělo od Sony dostat zelenou, aby pracovalo na novém titulu. Už nepůjde o žádnou předělávku starší hry pro PS4, ale o něco zcela odlišného. Co to bude, to zatím prozradit nechtěli.

Oficiálního unboxingu speciálního volantu pro Farming Simulator 15 (s odnímatelnou otočnou kruhovou klikou, bočním panelem vozidel a sadou pedálů pro brzdu a plyn) se zhostila ikonická kráva. Volant stojí 6499 Kč i se zlatou edici hry.

O Fable Legends přestal Microsoft mluvit. Vše naznačuje tomu, že hra nevyjde v letošním roce, ale až v tom nadcházejícím. Na oficiální oznámení se stále čeká, rozhodnuto ale už má být dávno ze zpětné vazby hráčů, kteří si vyzkoušeli betu.

Po dopingu světem E-sportu otřásá další skandál. Hráči měli podvádět a zmanipulovat výsledky zápasů ve hře StarCraft 2. Vše vyšetřuje korejská asociace.

S hrou Mario Maker jsou v Nintendo spokojeni, po jejím vydání se v září zvýšily prodeje konzole Wii U o více než 110 procent ve srovnání se srpen. Samotný titul má mít na kontě přes 500 tisíc prodaných kusů v krabicové i digitální podobě.

Do žebříčku nejprodávanějších her se probojovali Skylanders. Activision oznámil, že hra je na 12. místě nejprodávanějších a je číslo jedna v dětském herním světě od roku 2011. Do těchto údajů jsou zahrnuty prodeje pouze v Severní Americe a Evropě.

Tyhle ceny mohou vyhrát hráči v českém turnaji Forza Motorsport 6. Pokud navíc vyhrajete speciální edici konzole Xbox One, předává vám ji sám David Coulthard.

Ceny na zítřejší turnaj jsou připraveny! Pokusíte se vyhrát speciální edici konzole Xbox One „Forza Motorsport 6“,...

Posted by Xbox CZ on 20. říjen 2015

Kompilace „zábavných“ momentů ze zabíjení v Grand Theft Auto V. Takhle se baví hráči gangsterky od Rockstaru.

Na závěr menší informace:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama