Jednohubky k snídani - středa 22. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 22. března

Jednohubky k snídani - středa 22. března

Michal Burian

Michal Burian

5

Sezóny v konzolových verzích Diabla 3, artwork Sonic Mania, Daytona USA na Xboxu One, zelená pro horor Daymare: 1998, mobilní aplikace pro Mass Effect: Andromeda a další zprávičky.

Reklama

31. března v PlayStation 4 a Xbox One verzích Diabla 3 odstartují konečně sezóny. Se svým hrdinou se budete moci pustit do různých výzev a získat speciální bonusy a kosmetické předměty.

Společnost Square Enix připravila další tajemný box pro PC hráče. Pokud zaplatíte 11,99€, tak získáte celkem tři hry. Mezi nimi je Just Cause 3. Na americké verzi je to mnohem zajímavější, tam je celkem 5 her v hodnotě 80 dolarů, balíček stojí 9,99 dolarů.

Nintendo původně uvažovalo, že Switch bude mít méně paměti. Vývojáři z Capcomu japonskou společnost přesvědčili. Díky Capcomu má Switch operační paměť 4 GB. Pro hry lze využít 3 GB.

Legendární závody Daytona USA jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné na Xboxu One. Na Xbox 360 vyšly před šesti lety. To šlo o remaster originálu z roku 1993.

Povedený artwork na Sonic Mania. Hra vyjde letos v létě na PC, PS4, Xbox One a Switch.

Pro Horizon: Zero Dawn vyšel další patch. Aktualizace 1.10 přidává nové funkce a opravuje opravdu spoustu věcí. Má jen 248,8 MB. U obchodníka například můžete podržením X koupit více položek.

Na Steam Greenlightu získal od komunity zelenou italský survival horor Daymare: 1998. To je dobrá zpráva pro studio, které nedávno neuspělo na Kickstarteru. Tvůrci chtěli získat 180 tisíc euro, dosáhli ale jen na 40 tisíc euro, poté kampaň zrušili. Daymare 1998 je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Členové Insider programu budou moci ještě v tomto měsíci začít testovat novou aktualizaci Xboxu One. O novinkách se Microsoft rozepsal na webu.

Hra Starpoint Gemini Warlords od Little Green Men Games dostala masivní update, který opravuje chyby, přidává komunitou požadované funkce a mnoho dalšího. Strategické RPG je stále v předběžném přístupu.

Finský obchod Puolenkuun Pelit tvrdí, že Gran Turismo Sport vyjde již 20. dubna 2017. To se nám zdá nereálné. Teprve probíhá uzavřená beta a navíc se pořádně nerozjela ani reklama.

Vydání Mass Effectu: Andromeda doprovází mobilní aplikace pro iPhone, iPad a Android. Apex HQ přináší možnost upravovat svou postavu a výbavu i v případě, že zrovna nesedíte u počítače nebo konzole. Aplikace je zdarma ke stažení na App Store a Google Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama