Jednohubky k snídani - středa 22. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 22. února

Jednohubky k snídani - středa 22. února

Michal Burian

Michal Burian

11

Humble Bundle se sérií Civilization, DLC pro další platformy Resident Evil 7, prodeje Horizon: Zero Dawn, Blizzard vnadí na novou postavu do Overwatch, o Crackdown 3 a další zprávičky.

Reklama

Jednohubky k snídani jsou závislé na dostupných informací. Z toho důvodu nemohly vyjít dnes v šest hodin ráno. Omlouváme se a přejeme vám dobrou chuť.

Horizon: Zero Dawn se může v prodejích výrazně přiblížit Uncharted 4, podle analytické firmy SuperData se do konce letošního roku prodá 6 milionu kusů a po celou dobu života 8 milionu. Podle vyjádření přichází Horizon: Zero Dawn v klíčovém okamžiku, v době, kdy začaly prodeje PS4 slábnout.

Pillars of Eternity 2 dokázalo v crowfundingové kampani na Fig získat více než 3 miliony amerických dolarů. Brzy bude následovat důležité oznámení s nějakou novinkou, která bude ve hře.

V Halo Wars 2 si na ranking systém u kompetitivních multiplayerových bitev počkáme. Vývojáři chtějí nejprve vše dostatečně doladit a přesvědčit se, že funguje jak má.

Majitelé Resident Evil 7 ve verzi pro PC a Xbox One si mohou koupit první dva dodatečné balíčky Banned Footage Volumes. Psali jsme o nich zde a zde.

Pokud si k Nintendu Switch koupíte Pro Controller, tak na jedno nabití vydrží až 40 hodin. 7-8 hodin má DualShock 4 u PS4 a Xbox One ovladač nějakých 20 hodin, záleží, jaké používáte baterie. Embargo na recenze má vypršet 1. března, zítra by měly být první dojmy. Recenze nové Zeldy bude moci být online od 2. března. My bohužel ještě Switch ani Zeldu nemáme.

Populární střílečka Overwatch dostane brzy novou postavu, vnadí Blizzard úryvkem s mladou dívkou z Numbani jménem Efi Oladele, která získala “genius grant” za svůj přínos v robotice a umělé inteligence. Je Efi novou hrdinkou?

Hráli jste původní dva díly Crackdown a vzpomínáte na velké, otevřené město, vaše auta a zbraně? Tak si tohle všechno představte krát deset a dostanete Crackdown 3, tvrdí Shannon Loftis z Microsoftu. „Crackdown 3 je o boomu. Nabízí masivní futuristické město, inteligentní protivníky, více vozidel a zbraní. Ničení je neuvěřitelný zážitek.“

Rocket League konečně podporuje PlayStation 4 Pro. To znamená rozlišení 4K a 60 snímků za sekundu. U standardní PS4 došlo k optimalizaci u všech arén a split-screenu. Díky tomu má hra dosáhnout na 1080p při 60fps.

Došlo k vydání 1.1.2 patche pro PC verzi Sniper Elite 4. Aktualizace řeší různé problémy související s pády hry a přidává další nastavení.

Toužíte po doplnění sbírky hrami ze série Civilization? Tak to se vám bude zamlouvat nová Humble Bundle nabídka. V té za necelé jedno euro můžete koupit Civilization III a Civilization IV The Complete Edition. Za 8 euro můžete balíček rozšířit o Civilization V, včetně Brave New World a Gods & Kings, a zároveň získáte slevu 25 procent na Civilization VI Digital Deluxe. Za 14,23 euro k tomu všemu ještě Civilization: Beyond Earth s dvojicí přídavků.

For Honor nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje Sniper Elite 4, GTA V, FIFA 17, Battlefield 1, Resident Evil 7, CoD: Infinite Warfare, Rocket League, Forza Horizon 3 a Watch Dogs 2.

Mario Sports Superstars ukazuje závody na koních. Pro 3DS vyjde 10. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama