Jednohubky k snídani - středa 24. května
Novinka Jednohubky k snídani - středa 24. května

Jednohubky k snídani - středa 24. května

Michal Burian

Michal Burian

7

Vampyr na E3, Zaklínač 2 odměnou pro účastníky bety Gwentu, odklad dokumentu Ghost Recon, restrukturalizace u tvůrců Hitmana, vylepšení pro PlayerUnknown's Battlegrounds a další zprávičky.

Reklama

Pokud jste se účastnili uzavřené bety karetní hry Gwent, tak se nezapomeňte do 29. května přihlásit na svůj GOG účet, kde jste Gwent hráli, získáte od CD Projektu Red zdarma Zaklínače 2 v rozšířené edici.

Společně s Ghost Recon: Wildlands měl vyjít dokumentární film sledující osudy lidí ovlivněných válkou proti drogovým kartelům v Bolívii a Jižní Americe. Bez vysvětlení byl ale odložen. Až nyní promluvil mluvčí Ubisoftu a vysvětlil, že dokument byl odložen z důvodu postprodukce. Vydání bude oznámeno v nadcházejících týdnech.

Delší dobu se spekuluje nad pokračováním Bloodborne, které by mohlo být oznámeno v červnu na E3 v Los Angeles. Olej do ohně přilévá nábor na designéra od japonského studia, které pracuje na ponurém RPG. Studio se nachází poblíž stanice Sasazuka v Tokiu. Právě tam sídlí FromSoftware, kteří jsou autoři původního Bloodborne a Dark Souls.

Oficiální účet Crackdown na Twitteru potvrdil vydání Crackdown 3, které je v plánu na konec letošního roku. Dorazit má na Xbox One a Windows 10.

Studio IO Interactive, které vytvořilo Hitmana, prochází restrukturalizací. Pravděpodobně je to z důvodu, aby společnost Square Enix snížila výdaje a mohla tvůrčí celkem prodat. Na sociální sít IO Interactive napsali, že se museli rozloučit s nespecifikovaným počtem talentovaných lidí.

Focus Home Interactive za zavřenými dveřmi pozvaným novinářů ukáže hry Vampyr (nových 45 minut z hraní), Call of Cthulhu (komentované záběry) a A Plague Tale: Innocence (15 minut z hraní).

26. května odstartuje uzavřená beta arkádové střílečky Nex Machina od tvůrců titulů Resogun a Alienation. Testování poběží do 1. června a přístup do něj dostanou vybraní hráči. Svůj zájem projevíte vyplněním formuláře zde.

Pokud jste při hraní Horizon: Zero Dawn narazili na nějaký velký problém, tak je dost pravděpodobné, že ho nový patch s číslem 1.21 odstranil.

Pro PlayStation 4 v edici Director’s Cut má vyjít letecká arkádová akce Raiden V, která se objevila v květnu loňského roku na Xboxu One. PS4 verzi slibuje obchod Amazon, který své zákazníky láká na hru společně s původním soundtrackem na CD.

Hráči online akce PlayerUnknown's Battlegrounds mohou očekávat druhou významnou aktualizaci. Studio Bluehole se zaměřilo na chyby a optimalizaci. Dále přidává novou zbraň, vzácnou odstřelovací pušku VSS se 4x přiblížením a 9mm municí. Dojde také k vylepšení uživatelského rozhraní.

Máme to černé na bílém, v Monolith nemají v plánu Nintendo Switch verzi Middle-earth: Shadow of War.

Kdy dojde ke spuštění Elder Scrolls Online: Morrowind? Dobrou zprávou je, že po celém světě se tak stane v jednu a tu samou hodinu. V našem případě platí 6. června v 11:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama