Jednohubky k snídani - středa 24. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 24. srpna

Jednohubky k snídani - středa 24. srpna

Michal Burian

Michal Burian

3

Odklad grafického modu do GTA V, aktualizace Alienation, The Witness na Xbox One, poslední DLC pro Black Ops 3, limitovaná edice Steins;Gate 0 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Grafická modifikace Redux do Grand Theft Auto V se trošku zpozdí z důvodu, který by vás asi jen tak nenapadl. Autor modu se stal obětí hackerského útoku. Někdo se naboural do jeho domácí sítě a počítače a vymazal data. Naštěstí měl tvůrce vše důležité zálohované, až na poslední úpravy. O ty měl Josh Romito přijít. Původně měl Redux vyjít 26. srpna, nyní je v plánu na 16. září.

Kooperační střílečka Alienation dostala týdenní mise, nové zbraně, brnění s modifikátory, vyšší úroveň obtížnosti a další možnosti pro přizpůsobení. Společně s aktualizací vyšly i placené balíčky.

Na Xboxu One si budete moci zahrát The Witness, konkrétně 13. září. Jonathan Blow navíc pracuje ještě na iOS verzi.

Čtvrtý a zároveň poslední dodatečný balíček do Call of Duty: Black Ops 3 by se měl jmenovat Salvation. Alespoň takový obrázek našel čtenář webu Charlie Intel v PlayStation Store.

Zběsilé závody na motorkách Road Redemption budou dokončeny později z důvodu záplav v Louisianě, kde sídlí studio Dark Seas. Předběžný přístup hra neopustí 15. října, nejdříve se tak stane v listopadu.

Na Nintendo NX vyjde i Dragon Quest XI, potvrdil tvůrce série Yuji Horii magazínu Nintendo Dream. Dle jeho slov je vývoj výzvou, když připravují PS4, 3DS a NX verze. Každá má využít hardware konzole/handheldu.

Remaster Skyrimu nebude podporovat hlasové příkazy skrz Kinect. Tato možnost se tak z Xbox 360 verze do Xbox One verze nepřenese.

Steins;Gate 0 dostane limitovanou edici. Obsahovat bude standardní verzi hry společně s artbookem a boxem. Limitovaná edice má být v prodeji i v evropských obchodech. Samotný titul vyjde ve 4. čtvrtletí 2016 na PS4 a PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama