Jednohubky k snídani - středa 25. října
Novinka Jednohubky k snídani - středa 25. října

Jednohubky k snídani - středa 25. října

Michal Burian

Michal Burian

15

Novinky o Metal Gear Survive, Stronghold HD zdarma, pokračování PlayerUnknown's Battlegrounds není v plánu, online platforma Techlandu, nejprodávanější hry v USA, singleplayerové hry mají smysl a další zprávičky.

Reklama

Do čtvrtečního odpoledne máte příležitost z GOG.com získat zdarma dvě hry: strategii Stroghold HD a post-apokalyptickou adventuru AD 2044. Oba tituly naleznete zde a získáte je zdarma jediným kliknutím.

Vývojáři oblíbeného online survivalu PlayerUnknown's Battlegrounds nemají v plánu druhý díl, chtějí se maximálně soustředit na vylepšování této hry (včetně optimalizace) a stále přidávat nový obsah v podobě dalších map. Zároveň pracují na Xbox One verzi.

Do 26. října můžete hrát na Steamu zdarma kooperativní akci Warhammer: The End Times - Vermintide.

Polská společnost Techland, která vytvořila Dead Island nebo Dying Light, připravuje online platformu s rozsáhlou sociální sítí a elektronickým obchodem. Podle všeho půjde o konkurenci pro Steam, Galaxy GOG, Origin, Uplay, Battle.net a Bethesda Launcher.

Need for Speed: Payback na Xboxu One vyžaduje pouhých 17,81 GB. Podobná velikost bude i u PS4 verze. Na dnešní poměry dost málo, hry mají většinou kolem 50 GB.

To u Call of Duty: WWII si musíte připravit 80 GB, minimálně u PlayStation 4 verze. Tady důkaz.

U LEGO Dimensions končí podpora. Warner Bros již neplánuje žádné aktualizace, servery ale poběží dál. Hra vyšla v září 2015 na novou i starou generaci konzolí + Wii U.

V průběhu dnešního dne (spíše odpoledne) máme očekávat nové zprávy o Metal Gear Survive, slibuje Konami.

Ken Wong, vedoucí designér Monument Valley, připravuje na rok 2018 pro iOS hru Florence. Půjde o interaktivní příběh o lásce a životě mladé dívky jménem Florence. Hráči budou svědky první lásky mladé ženy.

Bezplatná aktualizace Infinite Overtime přidala do Job Simulator (PS VR, Oculus Rift a HTC Vive) nekonečné noční směny, při kterých budete dostávat různou práci v rámci tohoto titulu. Troufnete si?

Nejprodávanější hrou září v Severní Americe bez debat Destiny 2. Následuje NBA 2K18, Madden NFL 18, FIFA 18, Mario & Rabbids: Kingdom Battle, Marvel vs. Capcom Infinite, GTA V, NHL 18, The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Rainbow Six Siege.

Šéf vývoje God of War brání lineární singleplayerové hry. Je mu líto, když slovo lineární je považováno za špatnou věc. Naráží tím na uzavření Visceral Games a předělání neoznámené Star Wars hry, na které pracovala i scénáristka Uncharted.

Arkáda VVVVVV se rozšíří na další platformu. Už 17. listopadu vyjde na Nintendo Switch a poběží při 60 snímcích za sekundu. VVVVVV je dostupné na PC, PS4, PS Vita, 3DS, iOS nebo Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama