Jednohubky k snídani - středa 25. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 25. února

Jednohubky k snídani - středa 25. února

Michal Burian

Michal Burian

7

Rozhovor s Danem Vávrou z Kingdom Com, teaser na Premium v Battlefield Hardline, brzy informace o filmu Ratchet & Clank, další rekord Steamu, nové Guitar Hero a další.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Server Aktuálně.cz zveřejnil velmi zajímavý rozhovor s Danem Vávrou. Došlo v něm k dalšímu potvrzení toho, že se s Kingdom Come: Deliverance počítá spíše na první čtvrtletí roku 2016, rozhovor se ale zabývá i úspěchem na Kickstateru, věrohodností středověkého zasazení nebo bitvami a problematikou dětských postav ve hře.

EA brzy odhalí Premium program pro Battlefield Hardline. Během veřejné bety bylo zjištěno několik speciálních in-game předmětů. Soudě podle předešlého dílu lze očekávat, že půjde o řadu DLC s dodatečnými mapami do multiplayeru.

Zároveň se Visceral Games pochlubili, že dokončili práce na Battlefield Hardline. Policejní spin-off populární vojenské série je tak hotov a získal status Gold. Nic nebrání tomu, aby hra 17. března vyšla.

V pátek se bude v Los Angeles konat speciální akce, kde tvůrci Ratchet & Clank prozradí nové informace a ukáží trailer z připravovaného dobrodružného filmu dvou dobře známých postaviček. Čekat máme spoustu novinek.

Valve znovu oslavuje, Steam dosáhl už na 125 milionů registrovaných a hlavně aktivních uživatelů. V lednu loňského roku to přitom bylo 100 milionů. Valve dodává, že na Steamu je možné koupit přes 4 500 her a 400 miliony dodatků.

Insider Tidux přišel prý se zaručenou zprávou. Podle něj bude v březnu konzole PlayStation 4 aktualizovaná. Konkrétně 29. března a má jít o velký update se spoustou novinek.

Zatím vyšel nový update pro PS3. Jde o klasickou aktualizaci, která má za úkol stabilizovat systém, opravit problémy a rovněž přidává podporu skrytých titulků pro přehrávání filmů z Blu-Ray disků a DVD.

Kotaku se od blízkých zdrojů Activisionu dozvědělo, že nové Guitar Hero pro PlayStation 4 a Xbox One bude představeno letos v červnu na E3. Má jít o realističtější hru a pochopitelně nemá chybět ani speciální kytara jako herní periferie. Hra má vyjít do konce roku 2015. Activision spekulace nepotvrdil, akorát se vyjádřil, že nebude komentovat fámy a spekulace.

Anonymní hráč našel v souborech Call of Duty: Advanced Warfare několik nespecifikovaných a neznámých kamufláží na zbraně. Pravděpodobně se jedná o další vlnu mitrotransakcí nebo odměnu za účast v lize/clan wars.

Survival akce Don’t Starve by podle PEGI mohla vyjít na PS3, alespoň neoznámená verze získala věkové ohodnocení pro edici Giant Edition. Hra již vyšla pro PC, Mac, Linux, PS4 a Vita.

Vesmírný simulátor Star Citizen vybral od hráčů již neuvěřitelných 73 milionů dolarů a vypadá to, že se jen tak nezastaví. Aktuálně má přes 73,4 milionů od 760 000 lidí.

Na japonském PSN je ke stažení PS4 a PS3 demo Yakuza Zero. Pokud máte japonský účet, tak si můžete novou Yakuzu vyzkoušet - jen v japonštině, demo neobsahuje anglickou lokalizaci. Demo má 5,17 GB na PS4 a 4,4 GB na PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama