Jednohubky k snídani - středa 26. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 26. dubna

Jednohubky k snídani - středa 26. dubna

Michal Burian

Michal Burian

7

Joker v Injustice 2, Season Pass pro Call of Duty: WWII, Broken Age na Xbox One, PS4 verze Cities: Skylines, plány s Days Gone a další.

Reklama

Pro Zing.cz a další weby Xzone.cz hledáme programátora na částečný úvazek se znalostmi HTML, CSS, PHP, MySQL, jQuery atd. Více informací zde.

Achievementy bojovky Injustice 2 prozradily, že hratelnou postavou bude i Joker. NetherRealm Studios zatím Jokera oficiálně neoznámili.

Point-and-click adventura Broken Age se má rozšířit na další platformu. Evropská ratingová komise ohodnotila dosud neoznámenou Xbox One verzi. Hra je dostupná na PC, PS4, PSV a mobilech.

Call of Duty: WWII bude mít Season Pass, potvrdila nová fotka. Activision opět hodlá rozdělit komunitu na platící a neplatící hráče. Detaily o hře se dozvíme dnes v 19:00.

V id Software připravují novou generaci své technologie id Tech Engine. Má být více paralelní než id Tech 6 a využít nové procesory, včetně Ryzen od AMD. Free-to-play střílečku Quake Champions bude ale pohánět hybridní engine vytvořený z id Tech a Saberu.

Larry Hryb, alias Major Nelson, z Xboxu tvrdí, že Star Wars: Battlefront 2 využije silnější hardware konzole Xbox Scorpio a zároveň díky EA Access umožní hráčům hrát dříve.

Kvůli post-apokalyptické zombie akci Days Gone se bude studio Bend stěhovat do větších kancelářích. Je to pochopitelné, ze 45 zaměstnanců jich najednou ve firmě pracuje přes 103. Podle těchto plánů by tým měl ve větší míře zůstat i po dokončení PS4 exkluzivity Days Gone. Chris Reese říká, že mají dlouhodobější plán.

Pro PlayStation 4 vyšlo demo akčního RPG titulu Vikings: Wolves of Midgard. Za vývojem stojí slovenské studio Games Farm.

Ruská společnost Mail.Ru hodlá investovat 100 milionů dolarů do vývoje her. 10 milionů dolarů již našlo své projekty, zbývajících 90 milionů dolarů má pomoci malým nezávislých titulů a firmám, které hledají finance pro vývoj svých titulů. Mail.Ru má hlavně online hry: Allods Online, Perfect World, ArcheAge a další.

V souvislosti s vydáním Cities: Skylines na Xbox One si hráči posteskli, že tahle povedená budovatelská strategie není na PS4. Brzy by se to mohlo změnit, brazilský rating PS4 verzi zmiňuje.

Sarah Mai, VFX umělkyně v The Coalition, přepracovala scénu z Assassin’s Creed v Unreal Enginu 4. Do projektu se zapojili i další vývojáři. Výsledek:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama