Jednohubky k snídani - středa 28. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 28. ledna

Jednohubky k snídani - středa 28. ledna

Michal Burian

Michal Burian

20

Prohlídka pařížského bytu vytvořeného v Unreal Engine 4, simulátor profesionálního dřevorubce, návod pro hráče Blackguards 2 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Debatujete někdy se svými kamarády nad tím kam, až se hry mohou v budoucnosti posunout? Potom vám skvěle poslouží tahle virtuální prohlídka pařížského bytu. V Unreal Engine 4 vytvořit Benoît Dereau. Dereau je level designér, který se podílel na Dishonored, Half-Life 2, Casino Online a Left 4 Dead. Určitě se na video podívejte.

Společnost Bandai Namco toho vydává hodně. Teď si ale vzala pod svá křídla poněkud nečekaný titul od UIG. Jde o Professional Lumberjack 2016 pro PC a nespecifikované konzole. Jak název napovídá, hráči se stanou profesionálním dřevorubcem a k dispozici budou mít klasické motorové pily a další věci. Z traileru to zatím vypadá na velký propadák. V tomhle je o něco dál Farming Simulator 15.

Ve World of Tanks je k dispozici Winter Showdown mód, který bitvy tanků promění do retro grafiky a nabídne tři tanky, včetně obávaného Polar Bear, na exkluzivním zasněženém bitevním poli. V češtině se speciální režim jmenuje Zimní zúčtování a bude hratelný do 9. února.

• Unreal Engine 4 začal podporovat konzole OUYA běžící na Androidu. Je tak jen otázkou času, kdy se objeví nové hry.

Tento týden budou oznámeny hry, které budou zdarma v rámci únorové nabídky PlayStation Plus. Jaké hry byste rádi dostali?

Techland v Dying Light troluje Left 4 Dead od Valve. V Dying Light naleznete pekárnu s názvem Left4Bread.

PC verze bojovky Dead or Alive 5: Last Round odložena. Koei Tecmo hlásí zpoždění, nově máme s hrou počítat 30. března. Původně měla dorazit 17. února.

Včera recenzovaný Grim Fandango: Remastered nás pozdravuje ve startovním traileru.

Gearbox Software nevylučují remasterovanou verzi prvního dílu Borderlands pro PlayStation 4 a Xbox One. Záleží ale hlavně na tom, jak si povede Handsome Collection s díly Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel.

Doporučené HW požadavky únorové Homeworld Remastered Collection jsou následující: Windows 7, procesor 2,3 GHz Quad Core, 4 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 560 nebo ATI Radeon HD 5850 s 1 GB VRAM a 20 GB místa na disku.

Tohle ani nepotřebuje komentář...

Daedalic zveřejnili video, které hráče má naučit jak ovládat Aventurii v Blackguards 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama