Jednohubky k snídani - středa 3. května
Novinka Jednohubky k snídani - středa 3. května

Jednohubky k snídani - středa 3. května

Michal Burian

Michal Burian

5

Soud s českými vývojáři v Řecku, patch pro Yooka-Laylee, slevy a bonusy v GTA Online, WipEout: Omega Collection, zájem o Hearthstone, soundtrack Prey a další zprávičky.

Reklama

Martin Pezlar a Ivan Buchta, vývojáři z Bohemia Interactive, se vrátili do Řecka, kde na ně dnes čeká soud kvůli obvinění z vojenské špionáže. Na řeckém ostrově Limnos byli zadrženi v září roku 2012, ve vězení strávili čtyři měsíce.

Hráči Yooka-Laylee dostanou brzy novou aktualizaci, která má významně vylepšit tuhle plošinovku a přinést některé z nejžádanějších funkcí. Kupříkladu budete mít možnost rychle vynechat otravné dialogy, zredukovat šílené žvatlání postaviček či přeskočit cut-scény.

V Grand Theft Auto Online vypukly týdenní bonusy a slevy. Do 15. května v Biker Contact Missions získáte dvojí porci GTA dolarů a RP, zatímco některé položky určené pro motorkáře jsou s 25 procentní slevou, včetně některých vozidel a zbraní. Více zde.

Závody WipEout: Omega Collection úspěšně dokončeny, remake sbírka Wipeout, Wipeout Fury a Wipeout 2048 vyjde 7. června na PS4. Všechny textury měly být přepracovány a vylepšeny, u PS4 Pro nebude chybět podpora pro 4K s HDR a všechny verze poběží při 60fps.

Ambiciózní vesmírný simulátor Star Citizen posouvá hranice, vybralo se již 148 milionů dolarů od 1 796 466 podporovatelů.

Špatně se nedaří ani karetní free-to-play hře Hearthstone. Blizzard se pochlubil, že má již 70 milionu registrovaných hráčů. Jako poděkování dostane každý hráč, který se do Hearthstone přihlásí do konce května, zdarma tři balíčky karet Journey to Un’Goro, včetně nových hráčů.

Na Spotify, Apple Music, Amazon Music, iTunes u Google Play lze koupit kompletní soundtrack z Prey. Všech 14 skladeb za 100 korun.

Na konzoli Project Scorpio (výkonnější Xbox One) poběží World of Tanks v rozlišení Full 4K.

Chcete si zalevno doplnit sbírku her na Steamu o tituly, kterou jsou dobře hodnoceny hráči? Na Humble Bundle takový balíček naleznete. Je v něm například Super Mega Baseball: Extra Innings, The Deadly Tower of Monsters, They Bleed Pixels, UnderRail, Hacknet, Crashlands nebo Curious Expedition.

Infografika real-time strategie Warhammer 40,000: Dawn of War 3 je dost pozitivní. Od 27. dubna hráči odehráli 53,4 milionu minut, což je 101,5 let. Za tu dobu proběhlo 1,5 milionu bitev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama