Jednohubky k snídani - středa 30. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 30. března

Jednohubky k snídani - středa 30. března

Michal Burian

Michal Burian

26

Live-action trailer k Mafii 3, filmový Warcraft, Tomb Raider za jeden dolar, snadné streamování Quantum Break, 2K Games na GOG.com, 2x o Ubisoftu, pokračování Shadow of Mordor a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Chystá se live-action trailer na Mafii 3, vyplývá z informací agentury hledající afroamerického muže ve věku přibližně 18 let, který umí tancovat. Natáčet se bude přímo v New Orleans, což má být onou indicií k Mafii. Buď půjde o trailer, který uvidíme v červnu na E3, nebo o TV reklamu.

Prostudovat můžete trofeje nové hry Ratchet & Clank pro PlayStation 4.

Fanoušci filmového Warcraftu jistě ocení mezinárodní trailer lákající na očekávaný snímek.

Tomb Raider z roku 2013 na PC můžete získat za pouhý jeden dolar. Stačí darovat peníze na charitu.

Seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her na Xboxu One se pěkně rozrůstá, nově začala být podporovaná střílečka Left 4 Dead 2.

Pokud budete chtít streamovat Quantum Break, můžete si v menu vypnout všechny licencované písničky, aby vám video v archivu nezablokoval YouTube nebo Twitch.

První hry od 2K Games lze koupit na GOG.com. Zatím je výběr omezen na X-COM Classic Bundle, Freedom Force Pack, Sid Meier’s Pirates! a Railroad Tycoon Bundle.

Zase se mluví o PC verzi nevšední dobrodružné hry Everybody’s Gone to Rapture, která vyšla loni na PS4. PC verzi zmiňovalo AMD na svých stránkách v popisku nejnovějších ovladačů pro své grafické karty.

S Origin Access si budete moci bez omezení zahrát první díl taktické strategie The Banner Saga. Jinak stojí 20 euro. V Origin Access bude od 5. dubna.

Dvě krátké zprávy o Ubisoftu: Vydavatel Assassin’s Creed chystá v Singapuru velkou AAA hru pro konzole a online část PC hry Ghost Recon: Phantoms. Krom toho ještě připravuje otevření studia na Filipínách, zaměstnávat bude až 50 lidí a bude se podílet na vývoji AAA her společně s dalšími tvůrčími celky.

Po úspěchu Middle-earth: Shadow of Mordor se tak nějak počítá s pokračováním. Je ale příjemné číst, že se na něm opravdu pracuje. Tvrdí to herečka Lauren Mary Kim na svém online profilu, účastnit se měla motion capture pro "Shadows of Mordor 2". Studio Monolith už loni v létě začalo nabírat nové zaměstnance pro velký projekt.

Headsety pro virtuální realitu mají první oběť. Majitel HTC Vive během hraní rozbil svou plazmovou televizi. Co myslíte, bude časem víc rozbitých TV než v případě Wii Remote?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama