Jednohubky k snídani - středa 31. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 31. srpna

Jednohubky k snídani - středa 31. srpna

Michal Burian

Michal Burian

7

Konečně patch pro nový Deus Ex, české Ghost Theory přechází na lepší engine, klasiky od firmy Sierra na Steamu, top hráči ve FIFA 17, druhé demo Titanicu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Včera se PC verze Deus Ex: Mankind Divided dočkala patche, který konečně opravil pád hry spojený s cestováním metrem během mise M14. Tato chyba, s níž jsme se setkali i v redakci, znemožnila mnoha hráčům jakýkoliv postup. Na konzolích se oprava objeví poté, co projde schvalovacím procesem.

Duchařskou adventuru Ghost Theory od českého studia Dreadlocks čeká velká změna. Vývojáři se rozhodli, že přejdou z technologii Unity3D na modernější CryEngine.

Na Steamu je nově možné koupit sbírku klasických titulů od společnosti Sierra z 80. a 90. let, které bez problému spustíte na moderních PC. Krom jiného na Steamu naleznete Caesar 3 a Caesar 4, Phantasmagoria 1 a 2, Quest for Glory Collection, tři díly Gabriel Knight, Police Quest Collection a Arcanum - Of Steamworks & Magick Obscura.

MMORPG Final Fantasy XIV slaví třetí výročí a může se pochlubit počtem hráčů přes 6 milionů.

Znovuzrození Mafie 2 na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360, cenovka byla nastavena na necelých 900 korun. Navíc díky službě PlayStation Now je dostupná i na PS4 (u nás PS Now zatím není podporováno).

Na českých oficiálních stránkách FIFA 17 se začínají objevovat hráči s nejlepším hodnocením. Dohromady nám jich bude představeno 50, zatím se můžete seznámit s některými z nich, včetně jejich předností. Vše v češtině.

2. září bude odhalena multiplayerová část sci-fi střílečky Call of Duty: Infinite Warfare. Do kalendáře si napište, že se tak stane v 19:00 našeho času během Call of Duty XP eventu. Vše budete moci sledovat živě, stream přineseme v samostatné novince.

Závody Ride 2 od Milestone budou mít 15 nových tratí, pět nových herní módů, přes 1200 věcí k úpravě a hlavně se sníží doba načítání o 30 procent. Ride 2 vyjde 7. října na PC, PS4 a Xbox One.

Vintage Digital Revival zveřejnili druhé demo své hry Titanic: Honor & Glory, kterou pohání Unreal Engine 4. V této hře prozkoumáte každý kout slavné lodi a užijete si nepopsatelnou atmosféru. Druhá verze dema má vylepšené textury a hlavně došlo k odstranění některých chyb a bugů. Plná verze zahrne dva módy; v jednom se budete moci svobodně toulat po lodi, zatímco druhý bude příběhový.

Fanoušci Gears of War 4 budou nadšeni z limitované edice balíčku konzole Xbox One S s kacacitou 2 TB a hrou Gears of War 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama