Jednohubky k snídani - středa 4. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 4. ledna

Jednohubky k snídani - středa 4. ledna

Michal Burian

Michal Burian

11

Nový překlad rozsáhlého RPG, jak je to s pokračováním Bloodborne, nejočekávanější hra Kojimy, titul pro virtuální realitu od G2A, časová exkluzivita Beyond Good and Evil 2 nebo The Last of Us Part 2.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Ve včerejších jednohubkách jsme vás informovali o počtu přeloženích slov do her od Comgadu za rok 2016. Dnes na to navážeme menší hádankou. Lokalizační manažer Comgadu, Filip Ženíšek, se na Twitteru pochlubil, že překládá další hru. Napadá vás, v jaké připravované hře jsou rozsáhlé bestiáře, hluboké hvozdy, hrady a jezera? Zaklínač to není... Nebýt toho bestiáře, tipovali bychom Mount & Blade II: Bannerlord.

Je, nebo není ve vývoji pokračování hardcore RPG titulu Bloodborne? Minimálně na něm nepracuje japonské studio From Software. Tvůrci Dark Souls se věnují novým projektům. Jeden z nich je ve vývoji od loňského jara a mohl by být odhalen už letos. Ani jeden ale nemá být Bloodborne 2. V rozhovoru pro 4Gamer se ale Hidetaka Miyazaki zmínil, že chce vyzkoušet nápady, které jsou nad rámec série Souls.

Konzole PS4 zaznamenala v Japonsku nejsilnější vánoční týden od jejího vydání 22. února 2014. Za týden se prodalo 90 140 kusů standardní PS4 a 10 098 kusů verze PS4 Pro. Díky tomu se v Japonsku dohromady prodalo již čtyři miliony kusů. Jen pro představu, 3DS má 22 milionů kusů.

Uhádnete nejočekávanější hru roku 2017 japonského designéra Hidea Kojimy? Muž stojící za Metal Gear Solid se nejvíce těší na Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Co se filmu týče, očekává Blade Runner 2049.

Kontroverzní obchod G2A, který prodává klíče, se pustil do vývoje hry pro virtuální realitu. První projekt se má jmenovat Blunt Force a má se odehrávat v období druhé světové války. Hráči má ukázat nemilosrdnou válku, i mírumilovný průzkum oblastí před konfliktem. V podstatě se má jednat o walking simulátor a Nazi FPS.

Na Nintendo Switch mají vyjít závody Mario Kart 8 a fantasy RPG titul Skyrim ve speciální edici, tvrdí australský obchod EB Games. Ten již v minulosti prozradil spoustu her, které nebyly ještě ani oznámeny.

O Nintendu Switch je toho v poslední době více. Další spekulace zmiňuje exkluzivitu Beyond Good and Evil 2. Nintento se prý mělo dohodnout s Ubisoftem na roční exkluzivitě. Až poté by hra dorazila na PC, PS4 a Xbox One. Vše má být oznámeno 12. ledna na akci Nintenda.

Microsoft prostřednictvím Xbox Rewards odhalil datum vydání Injustice 2. Bojovka od NetherRealm Studios podle toho má vyjít již 28. března. Warner Bros ale zatím datum neoznámil a šéf vývoje vše popřel.

Nejprodávanější hra minulého týdne ve Velké Británii? Na ostrovech se nic nemění, po čtvrté v řadě se to podařilo Call of Duty: Infinite Warfare. Následuje FIFA 17, Battlefield 1, GTA V, Watch Dogs 2, Mafia 3, Rocket League, Uncharted 4, Steep a Skyrim Special Edition.

ESRB udělilo rating hrám Harvest Moon: Save the Homeland z roku 2001 a Harvest Moon: A Wonderful Life z roku 2004 ve verzi Special Edition pro PlayStation 4. Patrně se dočkáme nového vydání těchto her pro nejnovější konzoli.

Neil Druckmann, šéf vývoje The Last of Us Part 2, ukázal fotku, na které je Ashley Johnson (protagonistka Ellie) zachycena při motion capture s nožem. Ten využívala Ellie v prvním dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama