Jednohubky k snídani - středa 4. října
Novinka Jednohubky k snídani - středa 4. října

Jednohubky k snídani - středa 4. října

Michal Burian

Michal Burian

12

Nový model PlayStationu 4 Pro, Jágr v dresu Calgary Flames, HD textury pro NieR: Automata, WWE 2K18 bez mikrotransakcí, konzolové verze PlayerUnknown's Battlegrounds, vylepšení Strafe a další zprávičky.

Reklama

Společnost Sony učinila několika velmi malých změn a vylepšila model PS4 Pro, což má za následek nový model označený jako CUH-7100. Ten původní měl označení CUH-7000. Nejde o žádné velké vylepšení, pravděpodobně má nový model jen novější a tím pádem levnější součástky, což zákazníci nijak nepoznají.

Příští týden se do Overwatch vrátí Halloween Terror event. Letošní halloweenské slavnosti začnou 10. října a potrvají do 2. listopadu. Event přinese do hry nový strašidelný obsah. Na více informací si musíme počkat.

Střílečka Strafe byla aktualizována na Millennium edici, která obsahuje nové herní módy, mutátory a celkové vylepšení hry. Millennium edice je zdarma pro majitele hry.

Nepotvrzené informace od důvěryhodných zdrojů tvrdí, že korejské studio Bluehole jedná nejen se Sony o příchodu PlayerUnknown's Battlegrounds na PS4, ale také s Microsoftem o možném prodloužení konzolové exkluzivity. Zadní vrátka? Vypadá to tak. Pokud je to pravda, Xbox One bude mít konzolovou exkluzivitu do poloviny příštího roku nebo déle.

Máte předplatné PlayStation Plus? Tak to si nezapomeňte do svého katalogu her přidat říjnovou nabídku. Na PS4 je to hlavně Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a Amnesia: Collection. Více zde.

Do ringu bez mikrotransakcí. Vývojáři WWE 2K18 na Twitteru hrdě oznámili, že jejich hra nebude mít žádné mikrotransakce. Loot boxy a speciální položky si budete postupně odemykat v online režimu pro více hráčů nebo v offline kariéře.

Hardcore RPG akce NieR: Automata obdržela první balíček HD textur. Jde o alfa verzi, kterou komunita reaguje na množství textur s nízkým rozlišením u PC verze.

Kolik zaberou hry Elder Scrolls V: Skyrim a Stardew Valley na Nintendu Switch? První hra vyžaduje 14 GB, zatímco farmaření si ukousne pouhých 880 MB.

FIFA 18 obdržela první patch. Zatím je dostupný pouze na PC, ale během několika dnů by se měl objevit i pro PS4 a Xbox One. Patch se zaměřil na zlepšení brankářů v určitých situacích, řeší několika drobných zvukových problémů a také animace. Patch má 1,27 GB.

Už předevčírem ukázala sportovní divize EA na sociálních sítích Jaromíra Jágra v dresu týmu Calgary Flames z NHL 18. To bylo v době, kdy se o jeho příchodu do toho týmu spekulovalo. Včera byl příchod Jágra do Calgary oficiálně oznámen, slavný český hokejista uzavřel roční kontrakt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama