Jednohubky k snídani - středa 5. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 5. dubna

Jednohubky k snídani - středa 5. dubna

Michal Burian

Michal Burian

34

Už zítra odhalení nového Xboxu, PS Plus hry na duben, FlatOut 4: Total Insanity pro PC, nelichotivé recenze For Honor, prolomení Denuva u Mass Effectu: Andromeda, novinky Hellblade nebo úspěch Nier: Automata.

Reklama

K odhalení nové konzole Microsoftu (kódové označení Project Scorpio) dojde již zítra ve tři hodiny odpoledne našeho času prostřednictvím Digital Foundry.

Od včerejšího večera mohou předplatitelé PlayStation Plus stahovat dubnové hry. V nabídce je kupříkladu střílečka Drawn to Death na PS4, Alien Rage: Extended Edition na PS3 nebo 10 Second Ninja na PS Vita. Více zde.

Společnost THQ Nordic připravila PlayStation Humble Bundle balíček s PS4 a PS3 hrami, bohužel v podporovaných zemích kódů není ČR/SK. Za jeden dolar se prodává Red Faction, The Book of Unwritten Tales 2 nebo ArcaniA: The Complete Tale. Za minimálně 11 dolarů ještě první a druhý díl Destroy All Humans!, Battle Worlds: Kronos a Legend of Kay Anniversary. Za 15 a více dolarů k tomu MX vs. ATV Supercross, Darksiders 1 a 2 či MX vs. ATV Supercross Encore.

Na Steamu včera k večeru vyšla PC verze závodů FlatOut 4: Total Insanity. Michal Jonáš v naší recenzi ale nebyl moc nadšen.

Za pouhých 10 dnů od vydání plné verze Mass Effectu: Andromeda došlo k prolomení protipirátské ochrany Denovu. Možná EA s novou aktualizací šáhne po odstranění DRM ze své hry, podobně to dělá většina společností. Denuvo bude chránit také Sniper: Ghost Warrior 3. Výrobci Denuva už chystají novou verzi, kterou by nemělo jít tak snadno cracknout.

V GTA Online si nově můžete koupit sportovní klasiku v podobě vozu Grotti Turismo Classic, naleznete ho v Legendary Motorsport. Do 10. dubna navíc můžete získat triple RP a také se slevou koupit vozy Debauchee Massacro a Pegassi Tempesta.

Japonskému RPG titulu Nier: Automata od Platinum Games se daří. Když Square Enix sečte dodané kusy do obchodů po celém světě a prodeje digitálních verzí, tak dojde k číslu přes milion kusů. V Japonsku PS4 verze vyšla 23. února, 10. března následovala Evropa a 17. března PC verze na Steamu.

Prostudovat můžete seznam trofejí PlayStation 4 verze Sniper: Ghost Warrior 3.

O titul nejprodávanější hry března ve Velké Británii svedly ukrutnou bitvu Ghost Recon: Wildlands a Horizon: Zero Dawn (PS4 exkluzivita). Nakonec vyhrála multiplatformní open-world akce od Ubisoftu. Třetí skončilo dobrodružství Legend of Zelda: Breath of the Wild, čtvrtý Mass Effect: Andromeda a na pátém místě LEGO Worlds. GTA V na šestém místě, v únoru bylo na druhém.

Středověká akce For Honor nemá na Steamu dobrou vizitku. Pokud budeme počítač nedávné uživatelské recenze, tak názory hráčů jsou spíše záporné (3680 recenzí), zatímco celkový souhrn smíšený (16 456 recenzí).

V nadcházejícím čísle amerického časopisu Game Informer bude exkluzivní preview o akci Hellblade: Senua’s Sacrifice od studia Ninja Theory. Redakce bude postupně odhalovat nové informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama