Jednohubky k snídani - středa 6. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 6. ledna

Jednohubky k snídani - středa 6. ledna

Michal Burian

Michal Burian

19

Provokace od BioWare k fanouškům Mass Effectu, propad na britském trhu, Hellblade v roce 2016, cosplay Morrigan a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Hlavní producent BioWare Cameron Lee se na Twitteru pochlubil, že dohrál první hodinu z Mass Effectu: Andromeda. Tomu říkáme provokace. Každopádně v BioWare jde vše podle plánu. Snad se brzy dočkáme nových detailů. Poté ještě dodal, že je zaneprázdněn prací na nové IP, což není nic nového. Předtím měl na starost Dragon Age: Inquisition.

Spojení seriálové Hry o trůny a ozvučení a prvků Mount & Blade může fungovat překvapivě dobře. Posuďte sami díky povedenému videu.

Microsoft nás hodlá v červnu na E3 překvapit. Každý rok oznamuje v Los Angeles nové hry. Co to bude tentokrát? My bychom to viděli minimálně na novou Forzu Horizon.

Do streamovací služby PlayStation Now (zatím není dostupná u nás) bylo přidáno přes 40 PS3 exkluzivit, včetně her jako Uncharted 3, Killzone 2, a God of War: Chains of Olympus.

Sony si v Americe zaregistrovala ochrannou známku pro Days Gone. Dle dokumentu půjde o počítačový herní software. Zajímavé ovšem je, že má jít o jakousi on-line službu nebo cokoliv jiného, třeba sociální funkce.

Britský trh hlásí další propad zájmu o hry ve fyzické podobě. Za rok 2015 byl pokles o 6 procent. Prodeje her pro PS4 a Xbox One meziročně prudce vzrostly, ale úbytek PS3 a Xbox 360 verzí byl tak velký, že zájem o aktuální generaci konzolí nepomohl. Čtyři hry v UK prodaly přes 1 milion kusů: FIFA 16, CoD: Black Ops 3, Fallout 4 a SW: Battlefront.

Sekačka Hellblade od Ninja Theory potvrzena na letošní rok ve verzích pro PC a PlayStation 4.

Microsoft plánuje prodávat dva nové Xbox One bundly: Rainbow Six Siege balíček s 1TB verzí konzole (+ ke stažení kompatibilní plné verze Rainbow Six Vegas a Vegas 2) a 500 GB model, kde si můžete vybrat, zda si stáhnete Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider, Gears of War: Ultimate Edition nebo Rare Replay.

Umělkyně Maria Hanna ukázala velmi propracovaný cosplay Morrigan z Dragon Age: Inquisition. Další fotografie naleznete na její facebookové stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama