Jednohubky k snídani - středa, 6. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa, 6. února

Jednohubky k snídani - středa, 6. února

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Úspěch Agony a Nioh, YouTube zvažuje odstranit palce dolů, výtvory z PS4 exkluzivity Dreams, Microsoft se chce nadále rozšiřovat, kolekce LEGO Marvel a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Polský horor Agony zaujal svou atmosférou, ale jinak to byla špatná hra se spoustou chyb a bugů. Přesto je polské studio Madmind spokojeno. Zejména díky necenzurované verzi si k pekelnému survivalu našli hráči cestu a dohromady se prodalo 150 tisíc kusů. Z toho 90 tisíc na PC a zbývajících 60 tisíc si rozdělily konzolové verze PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Díky tomu má být finanční situace v Madmind dobrá a společnost již nemá žádné dluhy a může si dovolit financovat další dva projekty (Paranoid a Succubus) a technickou podporu pro obě verze Agony.

YouTube kanál Machinima skutečně skončil. Populární kanál, který má přes 12 milionů odběratelů, propustil 81 zaměstnanců a smazal téměř všechna videa.

Phil Spencer poukazuje na další akvizice společnosti Microsoft. Šéf Xbox divize v americkém gigantu naznačil, že brzy se firma rozšíří o další tým. „Máme skvělé týmy, situace oproti předchozím pěti letům je velmi odlišná. Budeme se i nadále rozšiřovat,“ řekl Phil Spencer v podcastu Majora Nelsona.

Nová kolekce her LEGO Marvel potěší velké i malé. Warner Bros. přesně 15. března uvede do prodeje LEGO Marvel Collection pro PlayStation 4 a Xbox One. Kolekce zahrne hry LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 a LEGO Marvel's Avengers, včetně všech dodatečných balíčků. Tady je vhodné zmínit Black Panthera a level pack pro LEGO Marvel Super Heroes 2.

Death Stranding je těžké pochopit, vzkazuje herec Mads Mikkelsen, který hraje jednu z důležitých rolí v nové akční adventuře od Hidea Kojimy. Dle něho je Kojima geniální tvůrce. „Nikdy jsem nic podobného neviděl,“ mluví Mikkelsen o záhadném Death Stranding, které ani on sám pořádně nechápe.

Kingdom Hearts 3 nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii a zároveň nejrychleji prodávaným dílem této série. Následuje Resident Evil 2, Rootin' Shootin' Cootin' Tootin', FIFA 19 a Call of Duty: Black Ops 4. GTA V se drží na deváté příčce a desítku nejlepších uzavírá Spyro Trilogy.

To na Steamu vládne Subnautica: Below Zero, Resident Evil 2 ve standardní a Deluxe edici, PUBG, Ace Combat 7, Metro Exodus, Rainbow Six Siege, Wargroove a také Grand Theft Auto V.

Hardcore RPG akce Nioh je úspěšná, Team Ninja se pochlubili, že se již prodalo dva a půl milionu kusů. Hra vyšla na PlayStation 4 a PC.

YouTube zvažuje odstranit palce dolů. Další možností je skrýt počet palců dolů u jednotlivých videí a třetí variantou potom, že když dáte palec dolů, YouTube se vás zeptá, proč konkrétní video hodnotíte negativně a bude chtít po vás vysvětlení, což by teoreticky mohlo snížit počty palců dolů. Ani jedno řešení ale nepřipadá YouTube jako to nejlepší.

Apex Legends, free-to-play battle royale hra ze světa série Titanfall od studia Respawn, během prvních 8 hodin přilákala jeden milion unikátních hráčů. Zahrát si ji můžete na PC (přes Origin), PS4 a Xboxu One.

O Steamu ještě jednou. Na nejpopulárnější PC platformě odstartovaly slevy v rámci lunárního nového roku. Valve si připravilo slevu 5 euro na první nákup nad 30 euro. Z nabídky pak vybíráme Batman: Arkham Knight za 4,99€, XCOM 2 za 12,49€, první epizoda Life is Strange 2 za 3,99€ (celá sezóna za 35,87€), Arma 3 za 11,89€, Helldivers za 9,99€ nebo SCUM za 12,59€.

Hráči v betě PlayStation 4 exkluzivity Dreams vytvořili a sdíleli téměř 15 tisíc výtvorů. Jde o jednoduché návrhy až po hodně složité a pracné úrovně všech tvarů a velikosti. Studiu Media Molecule se rozhodně podařilo zaujmout a komunita ve hře vytvořila nevídané věci. Třeba ukázku z P.T., sekeru Levianthan z God of War, hratelnou úroveň z hororového Dead Space nebo zajímavé podmořské dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama