Jednohubky k snídani - středa 7. června
Novinka Jednohubky k snídani - středa 7. června

Jednohubky k snídani - středa 7. června

Michal Burian

Michal Burian

19

Prolomení Denuva u Tekkena 7, soundtrack Team Fortress 2, reklama na God of War, spolupráce dvou japonských her a další zprávičky.

Reklama

Jak si sami jistě všimnete, s blížící se E3 je krátkých zpráviček stále méně a méně. Je dost pravděpodobné, že v dalších dnech nebudou Jednohubky k snídani vycházet. Vrátíme se k nim po E3.

Mikey Neumann opouští ze zdravotních důvodů studio Gearbox Software. V Gearboxu pracoval 16 let a jako scénárista se podílel třeba na prvních dvou dílech Borderlands. Pracoval i na třetím, dosud neoznámeném díle.

Po soundtracku Team Fortress 2 vydá Valve i hudební doprovod Doty 2. Ten bude od července k dispozici digitálně, na CD a na vinylové desce.

Čtyři dny stačilo k prolomení protipirátské ochrany Denuvo u bojovky Tekken 7. Očekáváme, že Bandai Namco brzy vydá patch, který odstraní Denuvo ze hry.

Studio Ready at Dawn (The Order: 1886) zaujala konzole Nintendo Switch, chtěli by pro ní vytvořit novou hru.

Bojovka Injustice 2 dostala obří patch, krom četných oprav chyb mění některé funkce, například vylepšuje poškození údery a speciálními pohyby.

Oficiální Twitter free-to-play hack and slash PS4 akce Let It Die škádlí spoluprací s Gravity Rush 2. Zatím nevíme, o jaký formát půjde.

V Los Angeles se rýsuje obří reklama na God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama