Jednohubky k snídani - středa 7. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 7. ledna

Jednohubky k snídani - středa 7. ledna

Michal Burian

Michal Burian

9

Vojenská základna z MGS: Ground Zeroes ve Far Cry 4, téma pro PS4 ve znamení PS Now, spekulace ohledně Borderlands pro PS4 a Xbox One, nová konzole z Číny, odklad Dynasty Warriors 8 Empires, replika meče z Devil May Cry a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fanoušci jsou neuvěřitelní, čas od času vytvoří vskutku zajímavé věci do her. Skalní příznivec Metal Gear Solid si usmyslel, že do Far Cry 4 přenese vojenskou základnu z Ground Zeroes. Jak se mu to povedlo, můžete zjistit ve videích níže. První jsou čistě gameplay záběry, zatímco druhé porovnává vojenskou základnu v Ground Zeroes a následně její kopii ve Far Cry 4.

V průběhu dnešního odpoledne se na PlayStation Network pro předplatitele PS Plus objeví zdarma: inFamous First Light (PS4), The Swapper (PS4; cross-buy s PS3, PS Vita), Prototype 2 (PS3), DuckTales Remastered (PS3), Duke Nukem 3D: Megaton Edition (PS Vita) a Woah Dave! (PS Vita; cross-buy s PS4).

Hráči z Ameriky si mohou zdarma do PS4 stáhnout dynamické téma PlayStation Now. Na evropském PSN prozatím není k dostání.

Spekuluje se o tom, že v lednu dojde k oznámení PlayStation 4 a Xbox One verzí komiksové střílečky Borderlands: The Pre-Sequel, která loňského října dorazila na PC, PS3 a X360. Gearbox Software mají 25. ledna na PAX South odhalit nové projekty, tak uvidíme, zda mezi nimi bude i HD remaster verze Borderlands: The Pre-Sequel.

Blíží se další konzole, která vyjde bez povšimnutí. Čínská společnost Snail Games oznámila příchod konzole Obox založené na operačním systému Android. Obox (podobnost s Xboxem se konzoli nezapře) bude fungovat jako standardní PC. Hardware bude vybaven grafickým procesorem Nvidia K1, který si můžete vyměnit za lepší, stejně jako u PC. Bude mít 4 GB RAM, disk o velikosti 4 TB a bude podporovat 3D a 4K. Konzole má být podle výrobce určena ke spuštění PC her v úžasné grafice. Nejde nám tedy do hlavy, proč Tegra K1. Nehodila by se spíše karta Radeon R9 M295x2 nebo GeForce GTX 980M?

Dynasty Warriors 8 Empires mělo původně v Evropě vyjít 30. ledna, Koei Tecmo se nakonec rozhodli posunout datum a nově se s hrou počítá na 27. února. Za předobjednávku dostanete sety pro vaše postavy.

S Borderlands souvisí i další zpráva. Robot Entertainment na blogu oznámili, že se k nim přidal Paul Hellquist. Ten pracoval jako kreativní ředitel na Borderlands 2 a předtím jako hlavní designér na BioShocku. Ve studiu Robot bude zastávat roli hlavního designéra, podílet se bude na Orcs Must Die! Unchained a další hrách.

Dnes má pro všechny verze arkádových závodů The Crew vyjít důležitý patch, který zlepší stabilitu serverů, opraví volnou jízdu a v neposlední řadě se zaměří na problémy s automobily.

Skupina Man at Arms dlouhé roky vyrábí věrné repliky zbraní z nejrůznějších her. Nově si vzali na paškál meč Rebellion, který měl Dante v sérii Devil May Cry. Ve videu uvidíte proces výroby, nebo můžete přeskočit na 11:00 a uvidíte hotový meč.

Na Steamu začaly předobjednávky HD edice Heroes of Might & Magic III, která bude dostupná od 29. ledna. Cena byla stanovena na 15 euro, a jak víte z našeho článku, obsáhne všech 7 kampaní, 48 skirmish map, možnost hrát lokální multiplayer a také editor map. Nové multiplayerové Steam lobby je uzpůsobena tak, aby se hráči mohli podělit o své zkušenosti a nadšení s ostatními členy herní komunity Heroes III. Vývojáři slibují autentickou a zmodernizovanou grafikou, která vám umožní vychutnat si bitvy v širokoúhlém rozlišení.

Season finale trailer pro Point of No Return v Guild Wars 2.

Tvůrce Maria, Shigeru Miyamoto, slíbil, že v červnu na E3 2015 v Los Angeles uvidíme hratelnou verzi titulu Star Fox ve verzi pro Nintendo Wii U. Hru si bude moci zahrát každý návštěvník veletrhu. „Pro Star Fox jsou důležité dvě obrazovky, u Wii U to funguje skvěle,“ podotkl Miyamoto.

Bungie hráčům Destiny tento týden malý, ale zato legendární předmět.

Švýcarští studenti designu připravují Paper Mario Remake. Jejich cílem je nahradit každou texturu barevnou. Podle všeho je projekt v přípravě od roku 2010 a stále nemá stanovené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama