Jednohubky k snídani - středa 8. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 8. března

Jednohubky k snídani - středa 8. března

Michal Burian

Michal Burian

26

Další hra přišla o Denuvo, recenze na Mass Effect, opraveno ovládání v Dark Souls, skutečná sekera Krata, novinky ve StarCraftu 2 nebo soundtrack Horizon: Zero Dawn.

Reklama

Společnosti Deep Silver a Dambuster Studios odstranily z PC verze Homefront: The Revolution protipirátskou ochranu Denuvo. Stalo se tak s vydáním nového updatu, který přidává podporu pro Beyond The Walls DLC a opravuje různé bugy.

Od včerejšího dne můžete z PlayStation Store stahovat březnové hry pro předplatitelé PS Plus. V nabídce jsou: Tearaway Unfolded (PS4), Disc Jam (PS4), Lumo (PS Vita, Cross Buy s PS4), Under Night In-Birth Exe:Late (PS3), Earth Defense Force 2025 (PS3) a Severed (PS Vita).

Recenze na Mass Effect: Andromeda se na internetu objeví den před oficiálním vydáním, konkrétně 20. března v 15:00 našeho času. V současné době nevíme, zda od EA získáme hru v předstihu.

Česká Nvidia připravila reklamu na Ghost Recon: Wildlands. Jak by to vypadalo, kdyby se odehrávala v České republice? Zjistíte v misi Česká spojka.

Nadějná stealth adventura Vampyr od studia Dontnod bude podporovat PlayStation 4 Pro, ujistili tvůrci fanoušky na Twitteru.

Šikovní fanoušci si opět vzpomněli na PC verzi první Dark Souls. Nejprve u tohoto odbytého konzolového portu opravili rozlišení a vykreslování. Nedávno se dostalo i na ovládání s klávesnicí a myši. Pokud máte problémy s ovládáním, stáhněte si DarkSoulsMouseFix.

Podívejte se na reálnou sekeru Krata, která byla vyrobena po vzoru té, kterou má v připravovaném God of War.

V Japonsku se za první týden prodalo 330 637 kusů konzolí Nintendo Switch a 193 060 kopií hry The Legend of Zelda: Breath of The Wild, uvádí Famitsu. Wii se za stejnou dobu podařilo 371 900, PS4 zase 322 100 a Wii U kupodivu 308 600 kusů.

Real-time strategie StarCraft 2 dostane patch 3.11. Jeho součástí jsou nejen věci vylepšující hru, ale rovněž nová mise do kooperačního módu. Jde vlastně o novou mapu, je založena na populární arkádové hře Left2Die.

Blizzard slibuje další obsah do střílečky Overwatch, vyjde v průběhu letošního roku.

Fatshark oslavují milion prodaných kopií hry Warhammer: End Times - Vermintide. Při té příležitosti dají hráčům Lorebook DLC.

Dean Hall potvrdil zrušení hry Ion, která vznikala ve spolupráci studií RocketWerkz a Improbable. Mělo se jednat o MMO odehrávající se na vesmírné stanici. Titul byl představen na tiskové konferenci Microsoftu na E3 2015.

Na Spotify si můžete poslechnout originální soundtrack z Horizon: Zero Dawn. Když už je řeč o této PS4 exkluzivitě, Guerrilla Games vydali patch 1.03. Opravuje různé problémy a pády hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama