Jednohubky k snídani - středa 8. června
Novinka Jednohubky k snídani - středa 8. června

Jednohubky k snídani - středa 8. června

Michal Burian

Michal Burian

12

Dying Light vítá zpět Faith, nové edice DualShocku 4, Forza bude letos prý jiná, Kalypso Media a hra zdarma, karetnímu Fable se nedaří a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V herním průmyslu si často jednotlivé firmy škodí a snaží se zesměšnit jedna druhou. V případě Techlandu je to přesně naopak. Poláci krátkým videem z Dying Light přivítali zpět kurýrku Faith z Mirror’s Edge Catalyst.

Kalypso Media, vydavatel Tropica, slaví 10. výročí a rozdává hry. Když se zaregistrujete k odbírání e-mailu, tak dostanete budovatelskou strategii Imperium Romanum Gold z roku 2008. Další tituly vám přijdou později, v nadcházejících měsících.

Divoké spekulace: Příští týden na E3 nemá být oznámena Forza Horizon 3, nový díl má dostat zbrusu nový název. Tyhle závody se potom mají jezdit v otevřeném světě představující několik větších měst spojených dohromady. Něco jako The Crew, ale v menším měřítku.

Na EA Play v Los Angeles a Londýně si budou moci účastníci zahrát demoverze Battlefieldu 1, Titanfallu 2, FIFA 17, NHL 17 a Madden NFL 17.

Dvě nové edice DualShocku 4 budou v prodeji od 11. července v limitované edici.

Tihle YouTubeři a osobnosti se v neděli večer střetnou v multiplayerové bitvě Battlefieldu 1 na pódiu v Los Angeles. Přímý přenos budete moci sledovat na Zingu.

Karetní Fable Fortune zatím nenašlo potřebný počet podporovatelů na Kickstarteru. Tvůrci se rozhodli, že každý kdo přispěje 100 a více liber (minimálně 3500 Kč) získá přístup k vývojové verzi.

Zpětná kompatibilita Xbox 360 her na Xboxu One nově podporuje Anomaly Warzone Earth, Aqua a Lazy Raiders.

Among the Sleep ve fyzické podobě si budete moci koupit 15. července ve verzích pro PS4 a PC. Hra vyšla v digitální podobě i pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama