Jednohubky k snídani - středa 8. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 8. února

Jednohubky k snídani - středa 8. února

Michal Burian

Michal Burian

9

Poznej hru podle tří indicií, návrat závodů Stuntman Ignition, o Nintendu Switch, exkluzivity Xboxu One, patch pro Resident Evil 7, využití tokenů z World of Warcraft, návrat k Trine nebo recenze na For Honor.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Návštěvník Zingu pod přezdívkou vegasss7771 na diskuzním fóru rozběhl dvě menší hry: Poznej videohru podle tří indicií a Poznej knihu podle tří indicií. Zapojíte se?

Společnost THQ Nordic by mohla na PlayStation 4 přinést závody Stuntman Ignition, které vyšly na PS2, PS3 a Xbox 360. Vedení THQ Nordic se již dříve nechalo slyšet, že chce PS2 klasiky na PS4. Tohle by mohl být dobrý začátek vedoucí k eventuálnímu pokračování.

Nintendo Switch je podle kreativního ředitele skvělým herním přístrojem, který se rychle rozšířil mezi západními vývojáři. Novým hrám má dopomoci i skutečnost, že port PC hry na Switch trvá méně než rok. Postupně by se měla doba portování zkracovat.

Lego Indiana Jones rozšířil seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her na Xboxu One. Nejde o jediné kostičkové dobrodružství, z dřívějška je v knihovně Lego Batman, Lego Pirates of the Caribbean a Lego Star Wars: The Complete Saga.

Šéf Xboxu Phil Spencer láká hráče na letošní rok. V něm má na Xbox One vyjít více exkluzivit než v roce 2016. Zatím víme o Crackdown 3, Cuphead, State of Decay 2 a Sea of Thieves. Další mají být oznámeny v červnu na E3.

Může Conan Exiles v budoucnu vyjít na konzole? Vývojáři ze studia Funcom o tom přemýšlejí, ale v současné době se věnují vývoji PC verze. Ta je v předběžném přístupu na Steamu a je nutno opravit spoustu chyb a problémů, krom přidání dalšího obsahu.

Nový patch PC verze Resident Evil 7 přidává podporu pro starší generace procesorů. Patch se vám stáhne automaticky ze Steamu.

Tokeny z World of Warcraft je nyní možné použít pro nákup obsahu ve hrách Heroes of the Storm, Hearthstone, StarCraft 2, Diablo 3 nebo u Overwatch. To znamená, že takto může získat spoustu Loot boxů.

Studio Frozenbyte se chce jednoho dne vrátit k sérii Trine, dojít k tomu má v určitém okamžiku.

Společnost Koch Media uzavřela partnerství s italskými vývojáři Milestone. Koch Media tak bude mít na starost vydávání jejich her, včetně MXGP3 – The Official Motocross Videogame.

Recenze na For Honor až po vydání hry. Jelikož jde především o multiplayerovou hru, dá Ubisoft novinářům tuhle středověkou akci až v den vydání. Názor si můžete na hru udělat sami, od 9. do 12. února probíhá veřejná beta na PC, PS4 a Xboxu One. Preload již běží.

Včera večer byla do Call of Duty: Black Ops 3 přidaná dvojice nových zbraní. Jedná se o americkou pušku M16 a sovětský samopal PPSH. Zajímavostí je, že oba tyto kousky byly četně využívány ve Vietnamské válce, mimoto sovětský kolega ještě pamatuje válčení s nacisty. Že by Treyarch indikoval, že letošní díl od Sledgehammer Games bude zasazen do období Vietnamské války, o které se již delší dobu mluví? Připomínáme, že to není poprvé, co by dodatečný obsah přiblížil následné směřování série Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama