Jednohubky k snídani - úterý 1. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 1. prosince

Jednohubky k snídani - úterý 1. prosince

Michal Burian

Michal Burian

14

Pokračování Beyond: Two Souls nebude, Dead Island Redux, nová hra od tvůrců God of War, Criterion a Star Wars.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Studio Criterion, podepsané především pod sérií Burnout, vypomáhalo s tvorbou speederových motorek ve Star Wars: Battlefront. Vyzkoušet je můžete na některých mapách z prostředí zalesněného měsíce Endor. K náznaku podílu Criterionu došlo prostřednictvím Twitteru a lidi ze studia zmiňuje i seznam autorů ve hře.

Během pátečního The Game Awards 2015 uvidíme nejen nový trailer z Quantum Break od Remedy, ale ukážou se i další Xbox One exkluzivity.

Strategii Anno 2205 rozšíří příští rok dvě velké expanze a bezplatný dodatečný obsah. V lednu se můžete těšit na bezplatný přídavek Wildwater Bay s novými oblastmi a ostrovy. O měsíc později bude následovat placený balík Tundra s lokalitou Vanha Plains a později vyjde ještě Orbit. Ten přinese další dobrodružství na Měsíci.

Studio Sony Santa Monica zveřejnilo podivné video. Tím nejspíš vnadí na svou novou hru. Napadá vás, o co by mohlo jít? Půjde o nové God of War?

Zahraniční obchody začínají lákat zákazníky na neoznámený Dead Island Redux. Vypadá to, že se dočkáme předělávky prvního a druhého dílu, stejně jako v případě Metra.

Tento týden bude odhaleno nové DLC s dalšími bojovníky do Mortal Kombat X, konkrétně by se tak mělo stát 3. prosince.

David Cage nemá v plánu pokračování skvělého thrilleru Beyond: Two Souls z roku 2013. „V herním průmyslu je to neobvyklé, ale nechceme dělat stejnou hru desetkrát,“ nechal se slyšet producent. Na PS4 se tak hráči musí spokojit s remasterem, který nedávno vyšel v digitální podobě. Níže frame-rate srovnání PS4 a PS3 verze, stejně tak porovnání grafiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama