Jednohubky k snídani - úterý 1. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 1. srpna

Jednohubky k snídani - úterý 1. srpna

Michal Burian

Michal Burian

11

Prodeje Fortnite a zájem o PlayerUnknown’s Battlegrounds a Battlefield 1, tajnosti u Mass Effectu, hry pro PS Plus a Xbox Gold, Alien: Isolation ve VR a další zprávičky.

Reklama

Spousta z vás psala, že si Fortnite v předběžném přístupu nekoupí a počká do příštího roku na plnou verzi, která bude free-to-play. Za pouhý jeden den se ale našlo více než 500 tisíc lidí, kteří své peníze dali Epic Games. Přečtěte si naše preview.

Online survival akce PlayerUnknown’s Battlegrounds je bez debat nejhranější hrou na Steamu, která nepochází od Valve. Podle SteamSpy se již prodalo přes 6 milionu kusů a titul drží rekord v počtu hráčů ve špičce, když nebudeme počítat hry, které vydalo Valve - Dota 2 a CS: Global Offensive. V dohledu je Fallout 4 a s větším propadem GTA V, PayDay 2 a překvapivě No Man’s Sky.

Battlefield 1 ke konci června dosáhl na 21 milionů hráčů, před několika měsíci to bylo 19 milionů. Není divu, že v EA jsou spokojeni a těší se na vydání rozšiřujícího balíčku The Name of the Tsar.

Dnes odpoledne se v nabídce PS Plus objeví hry Just Cause 3 (PS4), Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4), That’s You (PS4, bonusový titul), Super Motherload (PS3), Snake Ball (PS3), Downwell (PS Vita) a Level 22 (PS Vita).

Sony oznámila limitovanou edici DualShocku 4 pro fanoušky Destiny 2 a tři PlayStation 4 bundly, včetně bílé a černé PS4 Pro a klasické černé PS4. Ve všech třech případech je součástí balíčku expansion pass a další digitální obsah.

Mass Effect: Andromeda si vede dobře. To je jediné, co se od Electronic Arts dozvíme. Ve své finanční zprávě si vydavatel pochvaluje digitální prodeje z Originu, které dosáhly na 681 milionů dolarů (o téměř 100 milionů více než loni za stejné čtvrtletí), ale nikde EA nepíšou, kolik se přesně prodalo kusů Andromedy. Vypadá to, že RPG od BioWare je pro společnost zklamáním.

Capcom plánuje další tituly pro Nintendo Switch. Bojovky Ultra Street Fighter II: The Final Challengers dodala firma do obchodů 450 tisíc kusů. Hra vyšla 25. května.

Předplatitelé Xbox Live Gold si mohou stáhnout Slime Rancher pro Xbox One a Bayonetta pro Xbox 360 se zpětnou kompatibilitou Xboxu One. Více zde.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je opět nejprodávanějšího hrou týdne ve Velké Británii, už čtyřikrát z pěti týdnů. Na dalších příčkách z minulého týdne Splatoon 2, GTA V, Fallout 4, Doom, Dishonored 2, Miitopia, Rugby League Live 4, FIFA 17 a Ghost Recon: Wildlands.

Konec spekulacím, Assassin's Creed: Origins nevyjde na Nintendo Switch. V nedávném rozhovoru to řekl šéf vývoje.

Takhle nějak by vypadal survival horor Alien: Isolation, kdyby se vývojáři rozhodli pro podporu virtuální reality. Dobrou představu si uděláte z videa ukazující modifikaci MotherVR - zatím pouze s podporou Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama