Jednohubky k snídani - úterý 10. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 10. listopadu

Jednohubky k snídani - úterý 10. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

40

Český cosplay Falloutu 4, drobky o druhém datadisku Zaklínače 3, prodeje NFS a Black Ops 3, PlayStation VR, japonský Euro Truck Simulator 2 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Baty Alquawen (Zuzana Cinková) vytvořila velmi povedený cosplay na Fallout 4. Další fotky naleznete zde.

Lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek prostřednictvím Twitteru naznačil, že ani v expanzi O víně a krvi pro Zaklínače 3 nebude chybět konfrontace s nějakým starým známým. Dojde konečně na dlouho naznačovaného Iorvetha a Saskii?

EA Sports potvrdili UFC 2. Podrobnosti se máme dozvědět dnes odpoledne.

Dvě třetiny fyzických prodejů Need for Speed byly ve verzi pro PlayStation 4, alespoň v Británii. PS4 verze tvoří 67 procent, Xbox One zbývajících 33 procent.

U Call of Duty: Black Ops 3 je situace za první týden v UK následující: 91% všech prodejů je pro PS4 a Xbox One (loni to bylo 67%).

Sony ujišťuje hráče, že se technologie PlayStation VR bude postupně zlepšovat. V průběhu let nebude docházet k aktualizaci hardwaru, nýbrž softwaru. Vývojáři se budou učit s virtuální realitou pracovat, což se projeví na kvalitě her.

Náš obchod Xzone.cz zveřejnil třetí část Československého nukleárního týdeníku. Tentokrát se věnuje bezpečné reprodukci.

Pokud tíhnete k Japonsku a zároveň jezdíte v Euro Truck Simulatoru 2, můžete si na Steamu koupit vlajky a různé japonské motivy pro váš truck. Cena DLC je 0,99€.

Včera pro PS4 vyšla aktualizace firmwaru ve verzi 3.11. Update má 250 MB a stabilizuje celkový systém konzole.

Kunos Simulazioni před časem oznámili Assetto Corsa pro PS4 a Xbox One. Tou dobou řekli akorát, že jejich závodní simulátor vyjde někdy v roce 2016. Obchod GameStop ale nově tvrdí, že to má být už 22. dubna 2016. Tak uvidíme.

Na 48 hodin si můžete zdarma zahrát The Sims 4 na Originu.

Britský Eurogamer natočil video z nedávného BliizzConu 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama