Jednohubky k snídani - úterý 10. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 10. února

Jednohubky k snídani - úterý 10. února

Michal Burian

Michal Burian

38

Capcom připravuje 10 online her, obrázky z The Order: 1886, Ubisoft a filmy, zaležná kampaň na Kickstarteru pro MGS, závodní mini-hra ve World of Warcraft, TressFX 3.0 v novém Deus Ex a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Capcom se nejspíš zamiloval do online her. Jeho divize Capcom Online Games totiž chystá rovnou deset on-line her, prozradil Kazunori Sugiura pro Famitsu. Zatím víme akorát o Dragon’s Dogma Online (pouze pro Japonsko, i když později možná i pro Evropu a USA – záleží na úspěchu v Asii), Breath of Fire 6 a Deep Down. Co bude další?

• Ubisoft si nechal zaregistrovat ochranné známky pro Assassin’s Creed, Far Cry, Just Dance a Watch Dogs. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby nešlo o ochrannou známku vztahující se na filmy, muzikály a další věci. Pravděpodobně o nic nepůjde, vydavatel si akorát jistí své série, aby nedošlo k zneužití.

V průběhu včerejšího večera se na internetu objevila spousta videí z hraní The Order: 1886. Videa byla natočena kamerou. Sony rychle zareagovala a videa smazala. Kolegové z webu Dualshockers vše ale zaznamenali a přinášejí nám alespoň screenshoty. Vypadá to, že The Order: 1886 bude po grafické stránce hodně pěkným počinem.

Pozor, na 12. února je naplánovaná pravidelná údržba PlayStation Network. Síť bude nedostupná od 18:00 do 21:30 našeho času. Pokud se přihlásíte dřív, údržbu ani nepocítíte.

Nějaký Tom na Kickstarteru rozjel kampaň pro PS4 remake Metal Gear Solid 1. Hráče žádá o 650 tisíc dolarů. Pochopitelně jde o podvod a já jen doufám, že mu nikdo nepřispěje. Kojima se nedávno vyjádřil, že by rád remake udělal, ale nemá na něj potřebný čas. Jak dlouho bude trvat, než Kickstarter podvodnou kampaň zablokuje?

Eidos Montreal ve spolupráci s AMD na březnovém GDC ukáží augmentované vlasy v projektech Deus Ex Universe díky technologii TressFX 3.0. Předešlá verze TressFX byla k vidění v Tomb Raider.

Nadcházející patch rozšíří World of Warcraft o závodní mini-hru. Vztahovat se bude k Warlords of Draenor a odehrávat se má na ostrově Darkmoon Faire. Alespoň s tím přišlo Kotaku.

Resident Evil Remaster je nejrychleji prodávaným digitálním titulem od Capcomu. Hra vyšla 20. ledna a daří se jí jednoduše skvěle. Uvidíme další díly v HD edicích? Na to si musíme ještě počkat.

Joe Danger míří na zařízení s operačním systémem Android. Objevit se má opravdu brzy, slibují Hello Games a dodávají, že minimálně potřebujete zařízení s rozlišení 600 pixelů a Android verze 4.0.4.

Za minulý týden se ve Velké Británii nejlépe prodávalo Call of Duty: Advanced Warfare, které pronásleduje GTA V, FIFA 15, Assassin's Creed: Unity a Xbox a PS edice Minecraftu.

V amerických televizích běží reklama na nové 3DS XL s hrami Legend of Zelda: Majora's Mask 3D a Monster Hunter 4 Ultimate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama