Jednohubky k snídani - úterý 12. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 12. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 12. ledna

Michal Burian

Michal Burian

26

Velký zájem o Prestige edici Dark Souls 3, předobjednávky HTC Vive, útrata ve FIFA 16, novinky od Keen Software, patch pro Zaklínače 3, velikost Ratchet & Clank a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tento čtvrtek se máme dozvědět, co v letošním roce chystají tvůrci Space Engineers a Medieval Engineers. Marek Rosa a jeho tým z Keen Software House se mají podělit o roadmapu, která se zaměří na budoucnost obou projektů.

Předobjednávky headsetu pro virtuální realitu HTC Vive od 29. února. To je den, kdy se dozvíme cenu a další podrobnosti. Očekává se, že bude dražší než Oculus Rift.

Kanadský teenager utratil ve hře FIFA 16 za mikrotransakce 7 600 dolarů. Šlo o náhodné in-game nákupy z kreditní karty svých rodičů. Podle vyjádření otce to jeho 17letý syn udělat nevědomky.

Prestige edice Dark Souls 3 byla ve Velké Británii vyprodaná ve verzích pro konzole za pouhé dvě hodiny, přitom stojí přes 12 tisíc korun (někde dokonce i kolem 20 tisíc Kč) kvůli soše postavy Lord of Cinder (40cm) a dodatečně bude přibalena i figurka Red Knighta (25cm) ze sběratelské edice.

Zaklínač 3 ve všech verzích dostal patch 1.12. Krom jiného opravuje problémy v hratelnosti a zlepšuje uživatelské rozhraní.

Ratchet & Clank bude na PS4 vyžadovat 26,4 GB, odhalit PlayStation Store. Cena digitální verze je 34,99 euro.

Kolekci Medieval II: Total War bude možné od 14. ledna hrát na Macu a Linuxu. Za portem stojí studio Feral Interactive a balíček obsahuje základní hru s rozšířením Kingdoms. Trailer.

Vývoj Xbox One exkluzivity Quantum Break od Remedy Games je téměř hotov. Tým je dost unavený, ale má dostatečnou motivaci, vzkázal marketingový manažer Thomas Puha.

V prvním týdnu nového roku se nejprodávanějším titulem na ostrovech stalo Call of Duty: Black Ops 3. Následuje FIFA 16, Star Wars: Battlefront, GTA V, Fallout 4 a Rainbow Six: Siege.

PlayStation 4 exkluzivity: Shadow of the Beast odloženo na 2. března, Alienation bude následovat 29. března.

Nový screenshot z hry Dreams od Media Molecule ukazuje atmosféru.

Vadily vám zvuky v traileru na filmový Warcraft? Fanoušci ukazují, jak by zněl se zvuky z Warcraftu 2 z roku 1995.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama