Jednohubky k snídani - úterý, 12. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý, 12. února

Jednohubky k snídani - úterý, 12. února

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Brigáda testera ve Warhorse, svatba v Days Gone, další „průšvih“ Crackdown 3, Civilization VI zdarma, Switch verze Assassin's Creed III Remastered a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Crackdown 3 má další problém, nevýrazná exkluzivita Microsoftu vyjde již tento pátek a nedokázala z propagačních materiálů hráče dostatečně zaujmout. Teď navíc zjišťujeme, že na začátku svého života nebude podporovat možnost zahrát si multiplayerovou Wrecking Zone s přáteli. Zkrátka nejdou pozvat. Podpora je přislíbena na později.

Na oficiálních stránkách PlayStationu můžete potvrdit pozvánku na svatbu Deacona a Sarah. Hlavní protagonista hry Days Gone si svou milovanou vezme 13. února 2019 ve tři hodiny odpoledne našeho času. Na stránkách zadejte kód: daysgone. V české verzi bohužel stránka neexistuje, je nutné přepnout na jinou, třeba na United States. Očekáváme nový trailer a detaily o životě před apokalypsou.

Na oslavu vydání expanze Gathering Storm je po dobu dvou dnů na Steamu zdarma Civilization VI. Když se vám zalíbí, tak je vaše za 17,99 euro.

Společnost Activision Blizzard dnes zveřejní zprávu o svých finančních výsledcích za poslední období. Tyto informace jsou velmi očekávány, čekáme, zda se potvrdí ono masivní propouštění - mluví se o stovkách lidí z PR, vývojářů se týkat nemá. V pondělí stihly akcie firmy klesnout o šest procent.

Stále více a více spekulací hovoří o Nintendo Switch verzi Assassin's Creed III Remastered, v Ubisoft Clubu firma uvádí i neoznámenou Switch verzi.

Michal Jonáš na svém osobním blogu publikovat článek o plastové historii vojáčků ve videohrách - Army Men.

Bigben Interactive se pochlubili vydavatelskými právy ke dvěma hrám studia Cyanide: Tour de France a Pro Cycling Manager. Nejde o překvapivou zprávu, společnost koupila tenhle vývojářský tým v polovině loňského roku za 20 milionů eur. Za dalších 8,5 milionu eur ještě Eko Software.

Sumo Digital otevírají mobilní studio v Leamington Spa, vede ho bývalý technický šéf Codemasters, Chris Southall.

Britskému žebříčku za minulý týden kraluje Red Dead Redemption 2. Následuje FIFA 19, Kingdom Hearts III, Resident Evil 2, Call of Duty: Black Ops 4, New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Kart 8 Deluxe, Spyro: Reignited Trilogy, Super Smash Bros. Ultimate a Grand Theft Auto V.

Pražští Warhorse Studios shánějí testera na nový dodatečný obsah do Kingdom Come: Deliverance. Půjde o brigádnickou práci, která je ohodnocena 125 korunami za hodinu. Nutná funkční znalost angličtiny.

Jednohubky k snídani - úterý, 12. února
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama