Jednohubky k snídani - úterý 12. září
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 12. září

Jednohubky k snídani - úterý 12. září

Michal Burian

Michal Burian

13

Čeština Life is Strange: Before the Storm, achievementy na Switchi, filmová Lara Croft, úspěch Destiny 2 a další zprávičky.

Reklama

Tým RPGčeštiny dokončil překlad první epizody Life is Strange: Before the Storm. V současné době probíhá testování bety a připravuje se instalátor. Až bude vše hotové, tak překlad vyjde.

V pátek a sobotu si budete moci vyzkoušet připravovanou multiplayerovou střílečku Raiders of the Broken Planet. Studio MercurySteam oznámilo, že beta bude otevřena pro všechny zájemce od 15. do 16. září na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. V betě budou zahrnuty dvě mise.

Nintendo pracuje na oficiální podpoře achievementů a žebříčků pro Switch, uvedl tým stojící za arkádovou hrou Lichtspeer na Redditu.

Tak tohle je nová Lara Croft, fotografie z natáčení dlouho očekávaného filmového restartu série Tomb Raider. Hvězdou je tentokrát Alicia Vikander.

V neděli zaznamenala sci-fi střílečka Destiny 2 na PS4 a Xboxu One velký úspěch. Studio Bungie se pochlubilo, že ji souběžně hrálo více než 1,2 milionu hráčů. Není divu, že servery zaznamenaly problémy.

South Park: The Fractured but Whole má 14 000 unikátních animací. Žádná z postav nemá stejné animace.

Bright Memor je first-person střílečka, kterou vytváří jeden jediný člověk za pomoci technologie Unreal Engine 4. V příštím roce by hra měla vyjít na PC a později podporovat i virtuální realitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama